Citroen – novi logo za buduće modele

Kako bi započeo novu eru električnih vozila, Citroen se sprema za promenu koja će potpuno početi od 2023. godine, a prve primere smo videli prošli mesec. U pitanju je novi logo.

Beli citroen

Šta za Citroen znači novi logo?

Novi logo sadrži prethodne Citroenove poznate oznake, ali stavljene u ovalni ram. Logo predstavlja jednu celinu i nema različitih boja, kao kod nekih prethodnih verzija identiteta brenda. Ovaj logo takođe podseća na neke prvobitne, a zanimljivo je da Citroen sa ovom promenom želi da započenu svoju novu eru – eru električnih vozila, a priseća se svojih početaka.

Novi logo, stare vrednosti, nova tehnologija. Ovaj identitet Citroena će vrlo brzo da se proširi i na onlajn usluge, usluge softvera unutar automobila kao i Moj Citroen aplikaciju – svi će dobiti novu tipografiju i novu paletu boja. Bela i siva će biti osnove palete, sa dve zaštitne boje – Monte karlo plava i infra red crvena.

Nove boje će biti prisutne i u enterijeru i eksterijeru budućnih modela, a Citroenova prepoznatljiva Monte karlo plava boja će se u budućnosti vratiti u portofolio njihovih modela. Pored toga, dobijaju i novi slogan – “Ništa se ne kreće kao Citroen.”

Ukoliko razmišljate o tome da promenite automobil, a voleli biste Citroen, tu smo za vas.

Volan Citroena

Da li planirate da prodate stari automobil i kupite novi?

Ukoliko planirate da kupite novi automobil, Citroen ili bilo kog drugog proizvođača, a potreban vam je otkup polovnih automobila po najpovoljnijim cenama, na pravom ste mestu.

Mi smo agencija za otkup automobila sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem zadovoljnim klijenata i sklopljenih saradnji.  Slobodno nas kontaktirajte, kako bismo obavili besplatnu procenu vrednosti vašeg vozila i u najkraćem roku zakazali sastanak.

FILED UNDER: BLOG