Otkup havarisanih automobila – Otkup havarisanih vozila u Srbiji

Otkup havarisanih automobila predstavlja jednu od usluga naše agencije za otkup automobila u Beogradu. Kod nas je otkup automobila zagarantovan, bez obzira na stanje automobila, pa su i havarisani automobili vrlo dobrodošli. Kontaktirajte nas za otkup havarisanih vozila!

otkupljeni havarisani lancia ypislon

Zašto vam je potreban otkup havarisanih automobila?

Havarisan automobil je onaj za koji se smatra da ne postoji ekonomska opravdanost da se povrati u operativno stanje. Automobil može postati neupotrebljiv iz više razloga, ali ono što vam preostaje jeste da ga čuvate u dvorištu ili garaži kao suvenir, ili da zaradite pare tako što ćete se odlučiti da prestanete da gubite novac čuvanjem. Evo zbog čega je otkup havarisanih vozila pravo rešenje!

1. Havarisani automobil izvlači novac

Možda mislite da vam jednom havarisani automobil neće više izvlačiti novac iz džepa, ali se varate. Svakim danom koji automobil stoji parkiran na otvorenom on gubi na vrednosti. Ne zaboravimo da su automobili od metala i da su kao takvi podložni rđi.

Što duže vremena automobil provodi izložen elementima, njegova srž se oštećuje još više – a vi na kraju dobijate manje novca kada se konačno odlučite za otkup polovnog havarisanog automobila.

2. I dalje možete da zaradite

Ostavili ste automobil parkiran i sutradan niste mogli da verujete na kakav ste prizor naišli! Vaše vozilo je bila žrtva neodgovornog vozača koji je naleteo na automobil i znatno ga oštetio u tom procesu.

Odšlepali ste auto kod auto-mehaničara, kako bi vam rekao da bi popravka bila preskupa i da vam se više isplati da kupite drugi automobil. Iako je šteta nepopravljiva, to ne znači da ne možete da zaradite.

Možda je uništen levi točak, amortizer, hladnjak i motor klime, ali postoji još delova koji su i dalje operativni i mogu se iskoristiti na drugom automobilu. Točkovi, vodena pumpa, pumpa goriva, retrovizori, vetrobransko staklo, računar kompjutera, usisna grana, leptir gasa, izduvna grana i mnogi drugi delovi se mogu prodati na tržištu polovnih auto-delova u Beogradu.

Ovo je posao koji možete da obavite sami, što ćete i verovatno uraditi ako posedujete znanje o tome kako da procenite da li je komponenta automobila ispravna ili nije, kako da je demontirate, gde da je prodate i koliko da je cenite.

Ne znate ništa od ovoga? Prepustite ovaj posao profesionalcima i pozovite otkup havarisanih automobila. Mi ćemo proceniti stanje i isplatiti vam fer cenu za otkup havarisanog automobila i dati keš na ruke.

3. Ne plaćate troškove šlepovanja

Da li vam je havarisani automobil parkiran u dvorištu? Budući da se nalazite na stranici koja ima za cilj da opiše otkup havarisanih automobila, možemo biti prilično sigurni da je to slučaj. Verovatno ste razmišljali da ga uklonite, ali ne daje vam se novac za odnošenje smeća faktički

Nemojte da plaćate – pozovite da vama plate! Mi dolazimo sa sopstvenom šlep službom i isplaćujemo novac vama na ruke.

4. Otkup svih havarisanih automobila – isplata odmah

Havarisani automobili nisu problem za nas, jer otkupljujemo sve vrste polovnih automobila. Otkup slupanih automobila, otkup izgorelih automobila, otkup poplavljenih automobila, otkup uništenih automobila, otkup automobila za reckilažu, otkup automobila na kilo, otkup vozila – mi sve to radimo.

Kako se odvija otkup havarisanih automobila?

Proces koji se uspostavlja od trenutka kada nas pozovete za otkup polovnih automobila koji više nisu u upotrebljivom stanju do momenta kada osetite novčanice pod prstima je iznenađujuće jednostavan. Kada je u pitanju otkup havarisanih automobila Beograd je polazna tačka, ali nas to ne sprečava da dođemo na teritoriji čitave Srbije.

Otkup havarisanog automobila se odvija ovako

  1. Pozovite nas: Okrenite 061 61 62 957 ili popunite online upit;
  2. Ispričajte nam više o automobilu: Obično nam ljudi odmah kažu da je automobil havarisan, ali pored te informacije potrebno nam je da znamo još podataka o vozilu. Brend, model, godiište, kilometraža, održavanje nam pomažu da odredimo prostor za iskorišćavanje rezervnih delova. Način i stepen oštećenja su takođe važne informacije.
  3. Okvirna cena: Dugogodišnje iskustvo stečeno u poslu otkupa polovnih automobila nam omogućava da već na osnovu par informacija možemo vrlo precizno da odredimo okvirnu cenu za otkup havarisanih automobila.
  4. Besplatna procena: Ukoliko smatrate da je naša okvirna cena realna, dogovorićemo se da dođemo kod vas kako bismo odredili finalnu cenu za otkup havarisanog vozila. Čak i ako ne dođe do otkupa, vas to neće koštati, jer dolazimo besplatno.
  5. Keš na ruke: Došli smo na lice mesta, pregledali automobil i odredili fer cenu. Složili smo se i postignut je dogovor. Vi dobijate keš na ruke, a mi odlazimo sa šlepovanim havarisanim vozilom.

Od čega zavisi cena za otkup havarisanih automobila

Za otkup havarisanih automobila Beograd predstavlja najatraktivnije tržište. Cena uvek zavisi od odnosa ponude i tražnje, a ništa manje ne važi i za havarisana vozila. Cena otkupa slupanih automobila će zavisiti od faktora kao što su:

  • Popularnost automobila: što je automobil više zastupljen na ulicama, to su njegovi delovi traženiji, pa postoji veća šansa da se ostvari zarada
  • Očuvanost automobila: automobil koji je bio u dobrom stanju pre nego što se desila nesreća će imati veću vrednost zbog delova u boljem stanju. Automobil pun rđe sigurno neće imati istu cenu kao očuvan.
  • Stepen oštećenja: Od toga koliko je automobil oštećen će direktno zavisiti raspoloživost upotrebljivih rezervnih delova sa njega.
  • Težina automobila: Kod reciklaže automobila je važna sama težina vozila, jer se reckilaža plaća po kilogramu. Pa će tako Golf 1 od 750 kg imati drugačiju cenu za otkup od Golfa 4 koji teži 1.240 kg

Pozovite nas za otkup havarisanih vozila po celoj Srbiji

Verovatno ste znali da je za otkup havarisanih vozila Beograd najveće tržište, ali možda niste znali da nije bitno odakle ste, jer mi dolazimo po celoj Srbiji! Zato ne čekajte, pozovite 061 61 62 957 i uverite se zašto su naše cene najblje – osetite keš u rukama već danas.