Otkup havarisanih vozila

Otkup havarisanih vozila predstavlja jednu od usluga naše agencije. Kod nas je otkup automobila zagarantovan, bez obzira na stanje automobila, pa su i havarisani automobili i vozila vrlo dobrodošli. Kontaktirajte nas za otkup havarisanih vozila!

otkup havarisanih vozila

Zašto vam je potreban otkup havarisanih automobila?

Havarisan automobil je onaj za koji se smatra da ne postoji ekonomska opravdanost da se povrati u operativno stanje. Automobil može postati neupotrebljiv iz više razloga, ali ono što vam preostaje jeste da ga čuvate ili da zaradite pare. Evo zbog čega je otkup havarisanih vozila pravo rešenje!

1. Havarisani automobil izvlači novac

Svakim danom havarisani automobil koji stoji parkiran na otvorenom gubi na vrednosti, a vi na kraju dobijate manje novca kada se odlučite za otkup polovnog havarisanog automobila.

2. I dalje možete da zaradite

Iako je šteta na vašem havarisanom autu nepopravljiva, to ne znači da ne možete da zaradite. Operativni delovi se mogu prodati na tržištu polovnih auto-delova u Beogradu.

Ovo je posao koji možete da obavite sami, što ćete i verovatno uraditi ako posedujete znanje o tome kako da procenite da li je komponenta automobila ispravna ili nije, kako da je demontirate, gde da je prodate i koliko da je cenite.

Ne znate ništa od ovoga? Prepustite ovaj posao profesionalcima i pozovite otkup havarisanih automobila. Mi ćemo proceniti stanje i isplatiti vam fer cenu za otkup havarisanog automobila.

3. Ne plaćate troškove šlepovanja

Da li vam je havarisani automobil parkiran u dvorištu? Nemojte da plaćate – pozovite da vama plate! Mi dolazimo sa sopstvenom šlep službom i isplaćujemo novac vama na ruke.

4. Otkup havarisanih vozila Beograd – isplata odmah

Otkup slupanih automobila, otkup izgorelih automobila, otkup poplavljenih automobila, otkup uništenih automobila, otkup automobila za reckilažu, otkup automobila na kilo, otkup automobila – mi sve to radimo.

Kako se odvija otkup havarisanih automobila?

Proces za otkup havarisanih vozila je iznenađujuće jednostavan. Kada je u pitanju otkup havarisanih automobila Beograd je polazna tačka, ali otkupljujemo i na teritoriji čitave Srbije.

Otkup havarisanih vozila / automobila se odvija ovako:

  1. Pozovite nas: 061 61 62 957 ili popunite online upit;
  2. Ispričajte nam više o automobilu: Brend, model, godiište, kilometraža, održavanje – ove informacije nam pomažu da odredimo prostor za iskorišćavanje rezervnih delova. Način i stepen oštećenja su takođe važne informacije.
  3. Okvirna cena: Dugogodišnje iskustvo stečeno u poslu otkupa polovnih automobila nam omogućava da već na osnovu par informacija možemo vrlo precizno da odredimo okvirnu cenu za otkup havarisanih automobila.
  4. Besplatna procena: Ukoliko smatrate da je naša okvirna cena realna, dogovorićemo se da dođemo kod vas kako bismo odredili finalnu cenu za otkup havarisanog vozila. Čak i ako ne dođe do otkupa, vas to neće koštati, jer dolazimo besplatno.
  5. Keš na ruke: Došli smo na lice mesta, pregledali automobil i odredili fer cenu. Složili smo se i postignut je dogovor. Vi dobijate keš na ruke, a mi odlazimo sa šlepovanim havarisanim vozilom.

Od čega zavisi cena za otkup havarisanih vozila i automobila

Za otkup havarisanih automobila Beograd predstavlja najatraktivnije tržište. Cena uvek zavisi od odnosa ponude i tražnje. Cena otkupa slupanih automobila će zavisiti od faktora kao što su:

  • Popularnost automobila: što je automobil više zastupljen na ulicama, to su njegovi delovi traženiji.
  • Očuvanost automobila: automobil koji je bio u dobrom stanju pre nego što se desila nesreća će imati veću vrednost zbog delova u boljem stanju. 
  • Stepen oštećenja: Od toga koliko je automobil oštećen će direktno zavisiti raspoloživost upotrebljivih rezervnih delova sa njega.
  • Težina automobila: Kod reciklaže automobila je važna sama težina vozila, jer se reckilaža plaća po kilogramu. 

Pozovite nas za otkup havarisanih vozila po celoj Srbiji

Verovatno ste znali da je za otkup havarisanih vozila Beograd najveće tržište, ali možda niste znali da nije bitno odakle ste, jer mi dolazimo po celoj Srbiji! Zato ne čekajte, pozovite 061 61 62 957 i uverite se zašto su naše cene najblje – osetite keš u rukama već danas.