Otkup automobila na kilo – Otkup automobila za otpad

Otkup automobila na kilo je odlična opcija ukoliko posedujete automobil koji je za otpad ili recikažu. Ukoliko imate neispravno i neregistrovano vozilo koje više nije u voznom stanju, i želite da ga prodate – na pravom ste mestu jer mi radimo otkup polovnih vozila na kilo. Izaberite otkup vozila na kilo, uz koji ćete zaraditi po principu – koliko kilograma, toliko i novca.

otkup polovnih vozila na kilo

Otkup vozila na kilo – bez obzira na stanje vozila

Pored usluge otkupa neispravnih, havarisanih, neregistrovanih, automobila sa stranim tablicama, automobila koji nisu u voznom stanju, ili za otpad i reciklažu, vršimo i ovu, izuzetno pogodnu, uslugu – otkup vozila na kilo, odnosno otkup automobila za otpad.

Ako je od Vašeg automobila, kombija, kamiona ili nekog drugog prevoznog sredstva ostalo potpuno neupotrebljivo staro gvozđe, mi imamo rešenje za Vas. Ako nas angažujete za otkup vozila na kilo, to zapravo znači da ćete se u jednom potezu rešiti hrpe starog gvozđa koje samo skuplja prašinu, a ujedno i zaraditi.

Otkup automobila na kilo – uslovi otkupa

Vršimo otkup automobila na kilo po najvišim cenama u gradu, zato ne gubite vreme, javite se još danas!

Kada je u pitanju otkup vozila na kilo, vrednost se procenjuje u odnosu na težinu automobila koju prodajete.

Jedino što je bitno u celoj priči je da se Vi i vaše vozilo nalazite u Beogradu ili okolini, pozovite nas i dolazimo istog trenutka. Naša šlep služba dolazi na datu lokaciju, a vrednost se uspostavlja vrlo jednostavno na licu mesta i to na osnovu težine Vašeg polovnog vozila.

Otkup automobila na kilo Beograd – Prodajte nam bilo koje neispravno vozilo

Potpuno je nebitno u kakvom je stanju Vaše vozilo, jer ćete prodati polovno vozilo na kilo. Imalo ono točak ili ne, ne menja činjenicu da ga ćemo ga otkupiti od vas.

U svakom slučaju, vi ćete profitirati, jer ćete se otarasiti svog “tereta”, a usput i zaraditi sasvim pristojan novac. Sa druge strane, mi dobijamo nešto nama vredno, tako da se ovo čini jednom poprilično fer i poštenom transakcijom.

Ako baš Vi imate kod kuće polovno vozilo koje se ne može prodati u voznom stanju, i samo vam smeta, pozovite nas, i proverite zašto bas mi vršimo najozbiljniji otkup polovnih i starih vozila na kilo u Beogradu.