Otkup automobila na kilo cena – Otkup automobila za otpad

Otkup automobila na kilo je odlična opcija ukoliko posedujete automobil koji je za otpad ili recikažu. Ukoliko imate neispravno i neregistrovano vozilo koje više nije u voznom stanju, i želite da ga prodate – na pravom ste mestu jer mi radimo i otkup neregistrovanih automobila i otkup polovnih vozila na kilo. Izaberite otkup vozila na kilo, uz koji ćete zaraditi po principu – koliko kilograma, toliko i novca. Cena automobila na kilo je najpovoljnija kod nas, kontaktirajte nas kako bismo precizirali cenu.

otkup polovnih vozila na kilo

Otkup vozila na kilo – bez obzira na stanje vozila

Auto otpad otkup vozila – pored usluge otkupa neispravnih, havarisanih, neregistrovanih, automobila sa stranim tablicama, automobila koji nisu u voznom stanju, ili za otpad i reciklažu, vršimo i ovu, izuzetno pogodnu, uslugu – otkup vozila na kilo, odnosno otkup automobila za otpad.

Ako je od Vašeg automobila, kombija, kamiona ili nekog drugog prevoznog sredstva ostalo potpuno neupotrebljivo staro gvozđe, mi imamo rešenje za Vas. Ako nas angažujete za otkup vozila na kilo, to zapravo znači da ćete se u jednom potezu rešiti hrpe starog gvozđa koje samo skuplja prašinu, a ujedno i zaraditi.

Otkup automobila na kilo – uslovi otkupa

Vršimo otkup automobila na kilo po najvišim cenama u gradu, zato ne gubite vreme, javite se još danas!

Kada je u pitanju otkup vozila na kilo, vrednost se procenjuje u odnosu na težinu automobila koju prodajete.

Jedino što je bitno u celoj priči je da se Vi i vaše vozilo nalazite u Beogradu ili okolini, pozovite nas i dolazimo istog trenutka. Naša šlep služba dolazi na datu lokaciju, a vrednost se uspostavlja vrlo jednostavno na licu mesta i to na osnovu težine Vašeg polovnog vozila.

Otkup automobila na kilo

Otkup automobila otpad – Srbija

Otkup auta na kilo – kada je u pitanju otkup automobila na kilo cena je identična za sve gradove gde vršimo otkup automobila po kg. 

Otkup vozila za otpad je usluga koju pružamo na sledećim lokacijama:

  • otkup automobila na kilo Beograd
  • otkup starih automobila na kilo Novi sad
  • otkup automobila na kilo Niš
  • otkup automobila na kilo Kragujevac
  • otkup automobila na kilo Železnik
  • otkup automobila na kilo Zrenjanin

Otkup polovnih vozila na kilo, osim na nabrojanim lokacijama, vršimo i u ostalim gradovima Srbije. Kontaktirajte nas kako bismo uradili besplatnu procenu vozila i kako bi bila dogovorena najbolja cena automobila na kilo za vas!

Otkup automobila na kilo Beograd – Prodajte nam bilo koje neispravno vozilo

Potpuno je nebitno u kakvom je stanju Vaše vozilo, jer ćete prodati polovno vozilo na kilo. Imalo ono točak ili ne, ne menja činjenicu da ga ćemo ga otkupiti od vas.

U svakom slučaju, vi ćete profitirati, jer ćete se otarasiti svog “tereta”, a usput i zaraditi sasvim pristojan novac. Sa druge strane, mi dobijamo nešto nama vredno, tako da se ovo čini jednom poprilično fer i poštenom transakcijom.

Ako baš Vi imate kod kuće polovno vozilo koje se ne može prodati u voznom stanju, i samo vam smeta, pozovite nas, i proverite zašto bas mi vršimo najozbiljniji otkup polovnih i starih vozila na kilo u Beogradu.