Otkup automobila na kilo

Otkup automobila i otkup vozila na kilo je odlična opcija ukoliko posedujete automobil koji je za otpad ili recikažu. Cena automobila na kilo je najpovoljnija kod nas, kontaktirajte nas kako bismo precizirali cenu.

otkup automobila na kilo

Otkup automobila na kilo cena

Auto otpad otkup vozila – pored usluge otkupa neispravnih, havarisanih, neregistrovanih, automobila sa stranim tablicama, automobila koji nisu u voznom stanju, ili za otpad i reciklažu, vršimo i uslugu otkup automobila za otpad.

Otkup vozila na kilo – profesionalna usluga uz najbolje cene

Ukoliko imate neispravno i neregistrovano vozilo koje više nije u voznom stanju, i želite da ga prodate – na pravom ste mestu jer mi radimo i otkup neregistrovanih automobila i otkup polovnih vozila na kilo. Izaberite otkup uz koji ćete zaraditi po principu – koliko kilograma, toliko i novca.

Otkup automobila po kili za reciklažu

Ako je od Vašeg automobila, kombija, kamiona ili nekog drugog prevoznog sredstva ostalo potpuno neupotrebljivo staro gvozđe, mi imamo rešenje za Vas – reciklaža vozila ili automobila. Ako nas angažujete to zapravo znači da ćete se u jednom potezu rešiti hrpe starog gvozđa koje samo skuplja prašinu, a ujedno i zaraditi.

Odlični uslovi otkupa

Cena vozila na kilo je kod nas po najvišim cenama u gradu, vrednost se procenjuje u odnosu na težinu automobila / vozila koje prodajete. Ne gubite vreme, javite se još danas!

Jedino što je bitno u celoj priči je da se Vi i vaše vozilo ili automobil nalazite u Beogradu ili okolini, pozovite nas i dolazimo istog trenutka. Naša šlep služba dolazi na datu lokaciju, a vrednost se uspostavlja vrlo jednostavno na licu mesta i to na osnovu težine Vašeg polovnog vozila.

povoljna cena automobila na kilo

Otkup automobila otpad – Beograd i Srbija

Otkup auta na kilo – cena je identična za sve gradove gde vršimo otkup automobila po kg.

Otkup vozila za otpad je usluga koju pružamo na sledećim lokacijama:

  • otkup automobila na kilo Beograd
  • otkup starih automobila na kilo Novi sad
  • otkup automobila na kilo Kragujevac
  • otkup automobila na kilo Železnik
  • otkup automobila na kilo Zrenjanin

Otkup polovnih vozila na kilo, osim na nabrojanim lokacijama, vršimo i u ostalim gradovima Srbije. Kontaktirajte nas kako bismo uradili besplatnu procenu vozila i kako bi bila dogovorena najbolja cena za vas!

Auto otpad Beograd – otkup automobila za reciklažu

Potpuno je nebitno u kakvom je stanju Vaše vozilo ili auto, jer ćete prodati polovno vozilo na kilo. Imalo ono točak ili ne, ne menja činjenicu da ga ćemo automobil otkupiti od vas.

U svakom slučaju, vi ćete profitirati, jer ćete se otarasiti svog “tereta”, a usput i zaraditi sasvim pristojan novac. Sa druge strane, mi dobijamo nešto nama vredno, tako da se ovo čini jednom poprilično fer i poštenom transakcijom.

Ako baš Vi imate kod kuće polovno vozilo koje se ne može prodati u voznom stanju, i samo vam smeta, pozovite nas da dogovorimo cenu, i proverite zašto bas mi vršimo najozbiljniji otkup polovnih i starih vozila na kilo u Beogradu.