Toyota RAV4, 2004. godište, Novi Sad

Toyota RAV4 je kompaktni krosover SUV model, koji je proizveden od strane japanskog proizvođača – Toyota. Smatran prvim kompaktnim krosover SUV modelom, debitovao je u Japanu i Evropi 1994. godine i u Severnoj Americi 1995., a zatim i lansiran na tržište januara 1996. godine. 

Toyota RAV

Vozilo je dizajnirano upravo za one potrošače koji žele da vozilo ima većinu prednosti SUV-a, kao što su povećani prtljažni prostor, veća vidljivost i opcija stalnog pogona na sva četiri točka, zajedno sa manevrisanjem i ekonomičnošću goriva kompaktnog automobila.

Prodavac nas je kontaktirao u prepodnevnim časovima izrazivši želju za saradnju, odnosno prodaju svog automobila. S obzirom na činjenicu da otkupe automobila vršimo i u Novom Sadu, vrlo rado smo se u najkraćem roku uputili ka mestu nalaska sa svojim klijentom.

Toyota RAV4, karakteristike:

  • Godište: 2004.
  • Kilometraža: 193.000 km
  • Karoserija: krosover/SUV
  • Gorivo: Dizel
  • Kubikaža: 1995 cm3
  • Broj vrata: 4/5 vrata
  • Broj sedišta: 5 sedišta
  • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
  • Menjač: manuelni 5 brzina
  • Pogon: 4×4

Kako je tekao proces otkupa?

Nakon što nas je klijent pozvao da dođemo u Novi Sad po vozilo koje želi da nam proda, mi smo se odmah nakon nekoliko sati uputili ka njemu. Kada smo stigli, prodavac nas je sačekao sa svojim automobilom koji je bio spreman za testiranje i pregled, te smo se mi odmah bacili na posao.

Tokom samog odrađivanja pregleda nad vozilom, nismo pronašli ništa što bi moglo praviti problem, nikakve neispravnosti, niti kvarove. Posle ispravnog pregleda, na red je došla testna vožnja. Ovaj automobil se pokazao izuzetno dobro tokom vožnje, performanse i funkcije su nas oduševile.

Vlasniku automobila smo ponudili cenu od 4.500 evra, što se njemu i dopalo. Nakon toga smo zajednički sklopili dogovor oko isplate, te mu nadomestili novčanu naknadu. Jako zadovoljni smo se upitili nazad za Beograd nakon veoma napornog dana.

Rav 4

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju svog automobila?

Ukoliko i vi želite da otkupite automobil pa vam je potreban otkup automobila, budite slobodni da nas kontaktirate, bez obzira na to u kom gradu se nalazite.

Pored svim dodatih mogućnosti, mi ćemo vam ponudimi i besplatnu procenu vrednosti vozila, a na vama je samo da nam pošaljete informacije o vašem automobilu, kako bismo unapred znali o kom je modelu reč.

Vršimo otkup svih vrsta vozila, bez obzira na njihovo stanje, marku i cenu, te se ne ustručavajte na nam se slobodno javite ako imate bilo kakvo vozilo za prodaju.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI