Renault Clio, 1998. godište, Beograd

bočni prikaz teget automobila Renault Clio

Renault Clio predstavlja model koji se proizvodi od strane fracuske kompanije Renault još od 1990. godine. Danas je aktuelna 5. generacija i to od 2019. godine, a kroz godine se model prikazao kao sjajna opcija za gradsku vožnju.

Bio je proglašavan dva puta za evropski automobil godine i to 1991. i 2006. godine, dok je kao model vratio slavu proizvođača Renault koja je bila poljuljana 80-ih godina 20-og veka. Pokazao se kao veoma praktičan gradski automobil i kao jedan od najprodavanijih u Evropi.

Vlasnik jednog od modela prve generacije Renault Clio automobila nas je pozvao radi dodatnog raspitivanja o tome kakvi su uslovi prodaje. Iako se sve potrebne informacije nalaze na sajtu, veoma strpljivo odgovaramo i na telefonske pozive, gde se takođe dogovaramo o predstojećoj saradnji.

bočni prikaz teget automobila Renault Clio

Renault Clio, karakteristike:

  • 1998. godište;
  • karoserija: hečbek;
  • 250.000 pređenih kilometara;
  • gorivo: benzin;
  • 40/54 (kS/KW);
  • 5 sedišta;
  • manuelni menjač sa 5 brzina.

Kako je tekao proces otkupa polovnog modela Renault Clio?

Bez obzira da li imamo posla sa novijim polovnjacima nedavno izašlim iz salona ili sa starijim polovnjacima, naš pristup je uvek isti. Trudimo se da budemo maksimalno profesionalni, kao i da svakoj mušteriji obezbedimo najbolje uslove prodaje.

Nakon kraćeg razgovora sa vlasnikom polovnog automobila marke Renault, dogovorili smo susret u popodnevnim časovima jednog hladnog jesenjeg dana u beogradskoj opštini Zemun. Ubrzo nakon dolaska smo testirali automobil, te na osnovu godišta, kilometraže i sposobnosti, ponudili realnu cenu od 350 evra, što je vlasnik prihvatio.

Kupoprodaja polovnih vozila je na našem tržištu veoma česta aktivnost, za koju se rado odlučuju mnogi vozači. 

Da li i vi prodajete stari automobil?

Otkup automobila vršimo po veoma dobrim cenama i kotiramo se kao firma koja veoma uspešno obavlja svoj posao.

Dugogodišnji rad na polju kupovine polovnjaka nas je doveo do jednog od glavnih konkurenata na tržištu, samo zbog naše profesionalnosti i realnih procena vrednosti.

Besplatna procena vrednosti vozila vam može pomoći da saznate koliko novca možete dobiti za vašeg polovnjaka.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI