Polovan Mitsubishi Pajero 3.2 iz Parcana, 2000 godište

Mitsubishi Pajero je veliki SUV tip vozila koji se pod različitim imenima prodaje po čitavom svetu. U Americi se prodaje pod nazivom Montero, kao mitsubihshi Shogun u Velikoj Britaniji dok se u Evropi i Aziji prodaje pod svima dobro poznatim nazivom Pajero. 

Sivi Mitsubishi Pajero unutar prostorije sa pločicama

Proizvodnja ovog modela je počela davne 1981. godine a njegova proizvodnja traje i danas. Ovaj model je veoma popularan, a njegovoj popularnosti je u velikoj meri doprilena i činjenica da je ovaj model osvojio Dakar Reli čak 212 puta.

Našu agenciju za otkup polovnih automobila je kontaktirao vlasnik Mitsubishi Pajera 3.2 iz Parcana jer je čuo od kolega na poslu da su usluge koje pružamo veoma pouzdane, brze i efikasne. Odgovorili smo na zahteve našeg klijenta i ubrzo smo se uputili za Parcane kako bismo uživo proverili stanje vozila.

Važno je napomenuti da se naša agencija za otkup polovnih automobila bavi otkupom vozila u kakvom god stanju da se ona nalaze. Međutim, potrebno je u telefonskom razgovoru naglasiti da li se vozilo koje planirate da prodate nalazi u voznom stanju ili ne, kako bismo znali da li je potrebno da dođemo sa šlep službom. 

U nastavku teksta saznaćete detalje i cenu otkupa polovnog Mitsubishi Pajera 2000. Godište.

Mitsubishi Pajero 3.2 karakteristike

  • Kilometarža: 210.000 km 
  • Kubikaža motora: 3200 cm3 
  • Snaga motora: 118/160 (kW/KS)
  • Pogon: 4×4
  • ABS
  • Servo volan 
  • 4/5 vrata
  • AirBag 
  • Električni retrovizori 

Detalji i cena otkupa polovnog Mitsubishi Pajera 2004. godište

Nakon što nas je preko telefona klijent uputio o generalnom stanju vozila, tačnije o odličnom voznom i estetskom stanju u kojem se njegov Mitsubishi nalazi, odlučili smo da našu ekipu pošaljemo u Parcane, na prethodno dogovorenu adresu kako bi se i sami uverili u stanje u kojem se nalazi vozilo.

Parcani su selo nadomak beogradske opštine Sopot, ovo selo se nalazi u blizini planine Kosmaj pa je i priroda u okolini stvarno prelepa. U Parcanima nas je dočekao naš klijent i njegov Mitsubishi Pajero koji je, istini na volju, stvarno izgledao lepo i očuvano. 

Sivi Mitsubishi Pajero u garaži, prikaz sa boka

Nakon što smo se pozdravili sa našim klijentom, seli smo da se provozamo u njegovom Pajeru, i malo je reći da smo bili oduševljeni. Njegovo polovan Mitsubishi Pajero 3.2 iz 2000. godine je zaista bio u odličnom estetskom i voznom stanju, pa smo se parkirali kako bismo se dogovorili oko cene njegovog otkupa. 

Jedno od glavnih načela naše agencije za otkup polovnih automobila je potreba da uvek napravimo fer i poštenu cenu otkupa koja će odgovarati i nama ali i našim klijentima. Veoma brzo smo se dogovorili oko cene otkupa i isplatili smo 4000 evra našem klijentu u kešu, na licu mesta, a krenuli smo nazad u grad bogatiji za jedan Mitsubishi Pajero u vrhunskom stanju. 

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu.

Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI