Peugeot 206, 2007. godište, Novi Sad

Od davne 1998. godine pa sve do sada, smatra se da je ovaj automobil prodat u milionima primeraka širom sveta.

Peugeot automobil

Peugeot 206 zasigurno spada među najprodavanije automobile manjih dimenzija. Glavni razlog za to je što je ovaj automobil kompaktan, udoban i idealan za gradsku vožnju.

Može se pronaći u hečbek varijanti, za sve one koji preferiraju manje dimenzije automobila, ali u u sedan verziji koji je čest izbor porodičnih ljudi. Kada je reč o bezbednosti, Peugeot 206 se itekako nalazi na listi bezbednih automobila za vožnju, budući da je 2000 godine na Euro NCAP-u ocenjen sa čak 4 zvezdice!

Primili smo poziv vlasnika automobila koji je bio zainteresovan za naše usluge, pa smo tako vrlo brzo ugovorili i sastanak, kako bismo mu dali odgovore na sva pitanja, ali i ostvarili potencijalnu saradnju.

Peugeot 206, karakteristike:

  • Godište: 2007;
  • Karoserija: hečbek;
  • Gorivo: benzin;
  • Kubikaža: 1360 cm3;
  • Menjač: manuelni – 5 brzina;
  • Boja: Plava.

Kako je tekao proces otkupa automobila?

Još tokom našeg prvog razgovora, vlasnik nam je rekao da je automobil u savršenom stanju, ali da je razlog prodaje automobila prvenstveno kupovina novog.

Želeli smo da se uverimo u reči vlasnika, pa smo tako po dogovoru zakazali susret kako bismo detaljno pogledali automobil, te na osnovu toga i dali naš poslednji sud. 

Na prvi pogled automobil je izgledao perfektno sa spoljašnje strane, bez nekih većih ogrebotina kao i oštećenja, međutim ništa manje nije važilo ni za samu unutrašnjost automobila. Iz priloženog uvideli smo da je vlasnik zaista vodio računa o svom automobilu i da je uspeo da ga kroz vreme održi u perfektnom stanju.

Kako nam je bezbednost u vožnji posebno važna, kao poslednji korak ostalo nam je još samo da proverimo kako se automobil ponaša u toku vožnje. Rezultati testa bili su i više nego zadovoljavajući, te smo vlasniku ponudili najbolju moguću cenu od 2.400e

Na naše zadovoljstvo, vlasnik automobila se u potpunosti složio sa predloženom cenom te smo mu novac isplatili na ruke istog trenutka.  Time smo završili još jedan kupoprodajni proces u nizu, i stekli još jednu zadovoljnu muštetiju!

Da li i vi razmišljate o prodaji svog automobila?

Otkup polovnih automobila je posao kojim se uspešno bavimo dugi niz godina, a naše priznanje su broje zadovoljne mušterije i saradnje na koje smo neizmerno ponosni!

Pored toga što vršimo otkup havarisanih vozila, polovnih, neregistrovanih kao i otkup automobila u delovima, za vas ćemo obaviti i besplatnu procenu automobila, kako bi zajednički pronašli najbolje moguće rešenje za vas.

Ukoliko se odlučite da stari automobil zamenite novim, kontaktirajte nas, a mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo sve vaše zahteve.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI