Peugeot 206, 2003. godište, Beograd

Francuska fabrika Peugeot je proizvodila Peugeot 206 od 1998. do 2009. godine. Za to vreme je proizveden u više od 8,3 miliona primeraka, a od 2009. do 2013. godine se proizvodio Peugeot 206+.

prikaz sivog polovnog automobila Peugeot 206

Proizvodio se u nekoliko verzija karoserije, pa smo na tržištu mogli videti hečbek sa troja vrata, sedan sa četvoro vrata, kupe kabriolet sa dvoje vrata i karavan sa petoro. S obzirom na to da je ocenjen sa četiri od maksimalnih pet zvezdica za bezbednost, zasluženo je jedan od najpopularnijih modela u Evropi.

Prodavac Peugeot-a 206 nas je kontaktirao jer je čuo da besplatno procenjujemo vrednost vozila, pa se interesovao koliko bi mogao zaraditi od prodaje. Mi smo ga uputili na naš internet sajt gde je bilo potrebno da ostavi podatke o vozilu, kako bismo mogli da donesemo što precizniju procenu.

Peugeot 206, karakteristike:

  • Godište: 2003.
  • Kilometraža: 198.000 km
  • Kubikaža: 1124 cm3
  • Gorivo: Benzin
  • Snaga motora: 44/60 (kw/KS)
  • Broj vrata: 2/3
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Pogon: Prednji

prikaz sivog automobila peugeot 206 odozgoKako je tekao proces otkupa?

Vlasnik je popunio internet formu i obezbedio nam dovoljno kvalitetnih informacija, a mi smo u kratkom roku odgovorili na njegov upit sa našom procenom. Vlasnik Peugeot-a 206 se javio kroz par dana i zatražio da dogovorimo sastanak, radi otkupa njegovog vozila. 

Sledećeg dana smo se našli na beogradskoj opštini Rakovica, gde je trebalo da ustanovimo precizno i tačno koliku cenu zaista nudimo za konketno vozilo. Obavili smo test vožnju i pregledali automobil, nakon čega se ispostavilo da je prethodna besplatna procena vozila bila vrlo precizna i da upravo tu sumu možemo da ponudimo prodavcu.

Prodavac je naravno pristao na ponudu od 1.050 evra, u koju je bilo uračunato i oštećenje farbe sa prednje strane automobila. Prodavac je, kao i mi, bio vidno zadovoljan, isplatili smo mu novac, pozdravili se i na taj način je još jedan proces otkupa bio uspešno završen.

Da li i vi prodajete svoj polovni automobil?

Ukoliko imate staro vozilo, mi vršimo otkup automobila, možete nas kontaktirati i nećete se pokajati, jer otkupljujemo po najrealnijim cenama.

Besplatna procena vozila je nešto čime se ponosimo već dugi niz godina. Proverite i sami zašto iza sebe imamo toliko zadovoljnih mušterija. 

Još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI