Ford Ka, 2003. godište, Paraćin

prednji prikaz plavog automobila Ford kaFord Ka predstavlja mali gradski automobil kompanije Ford koji se proizvodio od 1996. godine pa sve do 2021. Druga generacija izašla je na ulice još 2008. godine, dok je treća došla 2016.

Prve dve generacije bile su u hečbek varijanti sa troje vrata, dok su u prvoj bili dostupni modeli sa dvoje vrata pod nazivima StreetKa i SportKa. Treća generacija donosi novitete i proizvodi se sa četvoro ili petoro vrata kao hečbek, kao i limuzina sa četvoro vrata.

Kontaktirao nas je vlasnik jednog modela Ford Ka prve generacije sa željom da se raspita o načinu našeg rada, kao i pod kojim uslovima otkupljujemo polovne automobile. Dali smo mu odgovore na sva pitanja i prikazali dodatne pogodnosti, što ga je zainteresovalo za dalji proces kupovine.

Ford Ka, karakteristike:

  • 220.000 pređenih kilometara;
  • hečbek karoserija;
  • benzin;
  • 44/60 (kW/KS);
  • prednji pogon;
  • ⅔ vrata.

bočni prikaz plavog automobila Ford KaKako je tekao proces otkupa polovnog automobila Ford Ka?

Nakon prvog inicijalnog razgovora, vlasnik modela Ford Ka pozvao nas je da se ovoga puta sastanemo i obavimo test vožnju. Prodavac nam je ukazao da je on iz Paraćina, kao i da je vozilo registrovano u ovom gradu. To za nas ne predstavlja nikakav problem, s obzirom da otkupljujemo polovnjake po celoj Srbiji.

U prvom slobodnom terminu smo se zaputili u Paraćin, susreli se sa prodavcem i obavili test vožnju. Bili smo potpuno zadovoljni stanjem automobila i ponudili pristojnih 700 evra, što je prihvaćeno sa radošću. 

Obavili smo još jednu u nizu uspešnih kupovina polovnjaka. Ova aktinvosti je sama po sebi veoma aktuelna među vozačima u Srbiji.

Da li i sami prodajete polovno vozilo?

Otkup automobila je posao kojim se bavimo veoma profesionalno dugi niz godina. 

Besplatna procena vrednosti pomaže našim klijentima da razumeju odnos cene i kvaliteta i približe se potencijalnoj prodaji.

Kontaktirajte nas i uverite se i sami u principe našeg rada, kao i svih pogodnosti koje nudimo.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI