Ford Focus, 2006. godište, Beograd

Ford Focus je automobil niže srednje klase, koji proizvodi američka fabrika automobila Ford, još od 1998. godine. Pojavljuje se u četiri generacije od kojih je poslednja i danas aktuelna. To je kompaktni automobil koji je pronašao svoje mesto na mnogim svetskim tržištima.

Dostupan je u varijantama karoserije: hečbek, sa troja i petoro vrata, limuzina sa četvoro vrata i karavan sa petor o vrata. Druga generacija se proizvodila od 2004. do 2011. godine, sa redizajnom u 2008. godini, prvo na hečbek i sedan verziji, a kasnije i na karavanu.

Prodavac Ford Focusa nas je kontaktirao u vezi besplatne procene vrednosti njegovog vozila, na šta smo mi odgovorili veoma brzo. Vlasniku je odgovarala naša procena i želeo je da sklopimo saradnju, pa smo se dogovorili da se nađemo na beogradskoj opštini Novi Beograd.

Ford Focus, karakteristike:

  • Karoserija: Limuzina
  • Kilometraža: 281.000 km
  • Kubikaža: 1560 cm3
  • Snaga motora: 66/90 (kW/KS)
  • Gorivo: Dizel
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj vrata: 4/5
  • Pogon: Prednji

Kako je tekao proces otkupa?

Fotografija ford fokusa sa strane

Proces otkupa je tekao poprilično rutinski i ugodno. Našli smo se sa prodavcem na opštini Novi Beograd gde smo pre same provere automobila kratko popričali. Pregledali smo automobil i sve je delovalo uobičajeno dobro. Vozilo je prešlo nešto veću kilometražu, što se moglo primetiti po istrošenosti određenih komponenti, ali to nije značajno uticalo na našu procenu.

Odmah nakon toga smo obavili test vožnju, koja je takođe protekla onako kako smo očekivali. Predložili smo istu, prethodno procenjenu cenu, bez izmena, što je prodavcu odgovaralo. 

Vlasnik se složio da je 2.050 evra sasvim korektna cena, pa smo na licu mesta isplatili novac i tako zaključili još jedan veoma uspešan proces kupoprodaje.

Da li i vi razmišljate o prodaji svog automobila?

Ako vam je potreban otkup automobila, možete nas kontaktirati gde god da se nalazite u Srbiji, jer Beograd nije jedina lokacija na kojoj poslujemo.

Besplatna procena vrednosti vozila je povoljnost koju naročito ističemo i kojom su vlasnici izuzetno zadovoljni.

Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na vaš zahtev u najkraćem roku.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI