Dacia Logan, 2005. godište iz Beograda

Dacia Logan se proizvodila u rumunskoj fabrici Dacia, od 2004. do 2012. godine kao prva generacija, a od 2012. godine do danas traje proizvodnja druge generacije ovog malog porodičnog automobila, u saradnji sa francuskim proizvođačem Renault.

bočni prikaz crvenog automobila Dacia Logan

Pojavljuje se u nekoliko različitih karoserija poput: sedan sa četvoro vrata, karavan sa petoro vrata i pikap sa dvoje vrata. Dacia Logan prve generacije je nastala na platformi razvijenoj prema modelu treće generacije modela Renault Clio. Godine 2005. je izabran za najbolji automobil godine od strane žirija organizacije Autobest, a redizajn je urađen iste godine.

Vlasnik modela Dacia Logan 2005. godište nas je kontaktirao sa željom da proda sopstveno vozilo. Na samom početku razgovora nije bio preterano zainteresovan, ali je nakon pogodnosti koje nudimo već bio blizu prodaje svog starog vozila.

Dacia Logan, karakteristike:

  • 2005. godište
  • polovno vozilo
  • kilometraža: 150.000
  • karoserija: limuzina
  • gorivo: benzin
  • snaga motora: 55/75 (kW/KS)
  • manuelni menjač 5 brzina
  • prednji pogon

bočni prikaz polovnog automobila Dacia Logan

Kako je tekao proces otkupa?

Vozač modela Dacia Logan nas je kontaktirao sa željom da se raspita o načinu našeg rada. Istakli smo naše pogodnosti i mogućnost besplatne procene vrednosti automobila. Prodavac je odlučio da zakažemo sastanak, a za njega smo rezervisali naš prvi slobodni termin i to već sutradan. Sledećeg jutra smo se zaputili u beogradsko naselje Resnik, na dogovoreno mesto sastanka. 

Prilagodili smo se potrebama klijenta, ispoštovali zahtevano vreme i mesto. Došli smo na vreme i odmah prešli na stvar. Nakon kraćeg upoznavanja seli smo u kola radi test vožnje. Zaključili smo da je automobil u odličnom stanju i da nije prešao preveliku kilometražu za svoje godište. Ponuđena cena od 800 evra je bila više nego zadovoljavajuća za prodavca.

Ovo je samo jedan od naših uspešnih završenih poslova. Sa velikom efikasnošću se već dugi niz godina bavimo kupovinom polovnjaka u Srbiji gde je ova aktivnost sve praktikovanija.

Da li ste i sami zainteresovani za prodaju starog automobila?

Otkup automobila je naša uža specijalnost, a efikasnost u radu je najbolji mogući opis poslovanja. Trudimo se da poštujemo klijentovo vreme, kao i da obavezno isplaćujemo novac u celosti u kešu, nakon sklopljenog dogovora.

Kontaktirajte nas i raspitajte se o svemu što vas interesuje, ukoliko se pojedine informacije kojim slučajem ne nalaze na sajtu.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI