Chevrolet Epica 2.0, 2009. godište, Zrenjanin

Chevrolet Epica proizvodila je američka fabrika automobila Chevrolet koji je zvanično predstavljen javnosti 2006. godine u Ženevi. Ovaj model automobila zamenio je svog prethodnika Chevroled Evandu sa malim izmenama u odnosu na prošli model. Reč je o motoru zapremine 2.0 koji ima prednji pogon i ručni menjač sa 5 brzina. Zbog svog izgleda, ovaj automobil predstavlja idealni porodični automobil sa pet sedišta i 4/5 vrata.

Sevrolet bočna strana

Glavne prednosti ovog automobila su njegova pristupačna cena, kao i osećaj udobnosti i komfora tokom vožnje. S druge strane, kao značajan nedostatak ističe se težina pronalaska idealnog položaja za volanom budući da su sedšta poprilično visoka.

Vlasnik automobila nas je kontaktirao kako bi se detaljnije informisao u vezi naših usluga, kako radimo, na koji način, kako je moguće doći do nas i slično. Ukratko smo mu objasnili kako proces otkupa automobila funkcioniše i tokom razgovora ugovorili sastanak već sutradan.

Chevrolet Epica 2.0, karakteristike:

  • Kilomotraža: 320.000 km
  • Karoserija: Limuzina
  • Kubikaža: 1991 cm3
  • Boja: Siva
  • Sedišta: 5
  • Menjač: Manuelni, 5 brzina

Kako je tekao proces otkupa polovnog automobila?

Tokom radne nedelje, primili smo poziv od jednog mladića iz Zrenjanina, koji je želeo da čuje više o našem radu i da se raspita kako funkcioniše proces otkupa polovnog automobila kao i to koliko novca bi mogao da dobije za svoj polovni automobil.

Detaljno smo mu ispričali način našeg rada, i spomenuli da pored otkupa vršimo i uslugu besplate procene vrednosti automobila, za šta je potrebno naravno da automobil vidimo uživo kako bismo mogli da damo realnu vrednost automobila.

U toku razgovora, dogovorili smo se da će on doći svojim kolima do nas s obzirom  da je tako i njemu, a i nama bilo lakše tog dana.

Sačekali smo vlasnika automobila i potom obavili opušten razgovor kako bismo se bolje upoznali, a zatim krenuli sa radom. Dok smo razgledali automobil, vlasnik nas je uputio sa realnim stanjem automobila, govoreći da automobil ne poseduje nikakva značajna oštećenja niti bilo šta drugo što bi moglo da utiče na cenu automobila.

Automobil je zaista i bio u stanju u kakvom je vlasnik i sam rekao, te smo se odmah započeli i test vožnju kako bi bili sigurni stopostotno u ispravnost automobila.

Test vožnje pokazao je zadivljujuće rezultate, čime smo i mi, a i vlasnik automobila bili i više nego zadovoljni. S obzirom na takav utisak, ponudili smo cenu od 1.700e sa kojom se vlasnik odmah složio. Svu papirologiju preuzeli smo na sebe, a vlasniku automobila isplatili novac na ruke istog trenutka.

Sevrolet zadnji deo

Da li i vi razmišljate o prodaji svog polovnog automobila?

Ukoliko kod kuće imate stari automobil koji ne koristite, kontaktirajte nas kako bi za vas odradili besplatnu procenu vrednosti automobila, i budute sigurni da ćete dobiti fer i realnu procenu jer nam je zadovoljstvo mušterija uvek na prvom mestu!

Otkup automobila je posao koji umemo najbolje da radimo u šta ćete se i vi uveriti ukoliko mi budemo vaš izbor!

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI