Zavirite u to kako se proizvodi nova Honda Civic 2017

Mnogi ga vole, ali malo njih zna kako se proizvodi Honda Civic. I to ne bilo koja Honda! U pitanju je nova Honda Civic 2017 hečbek, koja se proizvodi u Velikoj Britaniji, a koja je nedavno predstavljena javnosti. Nju ćete takođe moći da vidite i na Salonu automobila u Parizu, zakazanog za kraj septembra ove godine.

Honda Civic 2017

Evo kako izgleda nova Honda Civic hečbek, koje su karakteristike, kao i zanimljiv video klip o tome kako se proizvodi.

Najavljene karakteristike nove Honde Civic

Kako je Honda Civic hečbek tek predstavljena pre nekoliko dana, još uvek nisu poznate baš sve specifikacije popularnog sportskog automobila iz kompanije Honda. Ipak, postoje i one koje su sigurne a to je da će Honda ponuditi tri verzije motora u novom Honda Civic hečbek automobilu za evropsko tržište.

Honda najavljuje dve benzinske varijante i 1 dizel motor. Prvi benzinski motor je trocilindarski 1.0 benzinski motor koji će proizvoditi 129 konjskih snaga sa 200 Nm dok je na primer, drugi, znatno snažniji motor koji Honda najavljuje: 1,5 litarski VTEC benzinac sa 182 ks tj. 53 ks više od prethodnog.

Kada je u pitanju dizel motor za novi Honda Civic hečbek, u pitanju je 1,6 litarski DTEC turbo motor koji bi vam mogao zvučati poznato, pošto je to zapravo isti, dobro poznati motor sa prošlih Civic modela. Ipak, predstavnici kompanije najavljuju da će dizel motor biti pojačan, tako da direktno utiče na smanjenje emisije štetnih gasova tj. ugljen-dioksida, ali i drugih performansi Honde Civic.

nova Honda Civic 2017 zadnja strana

Kako se nova Honda Civic 2017 proizvodi i gde?

Ako Vas interesuje sam proces proizvodnje, koji je garantovano impresivan, predlažemo da pogledate interesantni video snimak koji pokazuje kako teče proizvodnja Honda Civic 2017 modela u britanskom gradu Svindon. U ovaj grad je japanski proizvođač automobila investirao preko 175 miliona evra, a da taj novac ne ide u prazno, možete videti i na sledećem snimku.

Impresvina tehnologija proizvodnje novog Honda Civic modela, u kom ćete moći eventualno da uživate na Salonu automobila u Parizu 29. septembra, zaista pokazuje svu snagu i važnost automobilske industrije. Kako sa aspekta unapređenja proizvodne tehnologije, tako i sa aspekta automatizacije procesa proizvodnje automobila i efikasnosti same proizvodnje.

U snimku očekujte impresivan rad mašina koje su smeštene u proizvodni pogon Svingdon, a nama preostaje da vidimo kako će ovi modeli izgledati kada neko od budućih srećnih vlasnika, poželi da svoj polovni Honda Civic proda kroz otkup polovnih automobilа.

Honda Civic modeli spadaju u naše omiljene automobile i rado ih otkupljujemo po povoljnim cenama.

FILED UNDER: BLOG