Zastava 615 iz Beograda

bočna strana vozila sa naznakom "vozilo za sopstvene potrebe"Fiat 615 je bio model lakog kamiona italijanske kompanije, koja je debitovala na tržištu kao naslednik predratnog Fiata 1100ELR, sa kojim je i dalje paralelno građen. 

Na početku je izvoz dobro išao, međutim tokom godina postaje sve ređi čak i u Italiji. U jugoslovenskoj Zastavi, Fiat 615 je napravljen sa benzinskim motorom po licenci.

I dan danas može da se vidi na ulicama, a upravo nas je vlasnik Zastave 615 kontaktirao u želji da nam proda svoj kamion. Na pitanje da li otkupljujemo kamione, odgovorili smo mu da naša agencija otkupljuje sve vrste vozila, nevezano za njihovo stanje, brend ili model. 

Zastava 615 karakteristike:

  • Godište 1989.
  • Dizel
  • Snaga motora: 81/110 (kw/ks)
  • Prikolica sa ceradom
  • Kubikaža: 3456
  • Maksimalna nosivost: 1380 kg

prednja strana kamiona Zastava 615

Kako je tekao otkup kamiona?

Nakon besplatne procene vozila i kraćeg razgovora sa vlasnikom, uputili smo se u Surčin na datu adresu. Zastava 615 nije bila registrovana jer je vlasnik prestao da radi, stoga je odlučio da svoje vozilo za sopstvene potrebe takođe pošalje u zasluženu penziju.

Nakon kraćeg dogovaranja, ustanovili smo da je fer cena za ovaj model kamiona 800 eura, stoga smo novac isplatili vlasniku odmah na ruke i vratili se u sedište naše agencije, kako bismo organizovali transport za naš novi/stari kamion. 

Da li želite da prodate vozilo?

Naša agencija vrši otkup luksuznih, polovnih, havarisanih i starih vozila, kao i motora. 

Na našem sajtu možete popuniti online formular, kako bismo vam uradili besplatnu procenu vozila i ponudili vam fer i tržišnu cenu za vaš polovnjak. Mi nemamo posebne kriterijume, već otkupljujemo sve što prodajete!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI