Volvo V40 2002. godište, iz Beograda

Volvo V40 može ukazivati na modele Volvo S40, koji se proizvodio od 1995 do 2004 godine, i na Volvo V40 koji je debitovao na tržištu od 2012 do 2019 godine. 

Zanimljivo je da je Volvo svoju prvu generaciju ovog automobila hteo da nazove S4, međutim, Audi je već rezervisao to ime, stoga je dodata nula na kraju. 

Volvo S40 je prvi automobil koji je ocenjen sa 4 zvezdice od strane Euro NCAP, evropske agencije za istraživanje bezbednosti novih automobila. Zato nam je bilo posebno drago kada nas je kontaktirao vlasnik baš ovog modela. 

Putem online upita, koji svaki klijent može da pošalje kako bi dobio besplatnu procenu vrednosti polovnjaka, naveo je sledeće specifikacije:

Volvo V40 karakteristike:

  • Godište 2002.
  • Kilometraža: 250.000 kilometara
  • Karavan
  • Dizel
  • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
  • 4/5 vrata
  • Manuelni menjač sa 5 brzina 
  • Airbag za vozača i suvozača
  • ABS

bočni prikaz crnog automobila Volvo v40Kako je tekao proces otkupa?

Nakon što smo izvršili procenu automobila, vlasnik nam je naglasio da automobil nije registrovan, i s obzirom da je kupio nov auto želi da proda stari. Objasnili smo mu da mi otkupljujemo sve vrste vozila neovisno od voznog stanja, marke, brenda i toga da li je registrovan.

Sa vlasnikom Volva smo se dogovorili da dođemo na željenu adresu u dogovorenom terminu, pa je naša ekipa ubrzo krenula na teren sa šlep vozilom, kako bi prevezli neregistrovan automobil u središte naše agencije. 

Na Novom Beogradu, gde stanuje vlasnik polovnjaka, stigli smo u relativno kratkom roku, a klijent nas je sačekao ispred svoje zgrade, na mestu gde je Volvo parkiran. 

Nakon kraćeg razgovora izvršili smo proveru vozila na licu mesta, nakon vlasnikovog odobrenja, i startovali motor. Motor je lepo radio, nije bio bučan, a činilo se da je enterijer u korektnom stanju.  

Sa klijentima se uglavnom dogovorimo brzo oko cene, jer mi ne želimo da se cenkamo već da ponudimo fer i tržišnu cenu u skladu sa stanjem samog polovnjaka. 

Uzevši u obzir da automobil nije bio registrovan, a mali i veliki servis nisu rađeni godinama, složili smo se da je prihvatljiva cena za obe strane 1.800 eura. Novac smo isplatili vlasniku na ruke odmah, i brzo se uputili u našu agenciju za otkup vozila bogatiji za jedan Volvo.

Da li želite da prodate automobila?

Mi nemamo posebne kriterijume za otkupljivanje vozila, već otkupljujemo sve što prodajete. Kontaktirajte nas, a mi ćemo izvršiti besplatnu procenu koja nije obavezujuća, doći na Vašu adresu, otkupiti vozilo i isplatiti Vam novac na ruke.

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI