Toyota Yaris Cross proglašen za najbolji automobil Srbije u 2022. godini

Asocijacija automobilskih novinara (AAN) je na ovogodišnjem konkursu za auto godine, gotovo jednoglasno proglasila Toyotu Yaris Cross za pobednika. Nakon višemesečnog testiranja i ocenjivanja automobila koji su se našli na tržištu Srbije od početka 2021. godine, ovaj krosover je odneo pobedu.

Auto Toyota

Najomiljeniji automobil Evropljana

U konkurenciji za najboljeg automobila ove godine su se našli i Dacia Sandero Stepway, Audi A3, kao i Seat Leon. Završno testiranje je održano, tradicionalno, na području Kosmaja, kada su i članovi žirija imali mogućnost da provere preformanse prethodno pomenutih vozila, odnosno da ih isprobaju na autoputu, zatvorenom poligonu, ali i na magistralnom putu.

Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da je Toyota Yaris Cross proglašena i za evropski automobil 2021. godine. Hibridna tehnologija i niska emisija štetnih gasova je ono po čemu se ovo vozilo definitivno izdvojilo od konkurencije.

Ovaj krosover je inicijalno kreiran kako bi zadovoljio kriterijume evropskih kupaca. U skladu sa tim, ovaj model poseduje dve pogonske varijante, odnosno benzinski motor od 1,5 litara sa tri cilindra i 125 KS, kao i hibridni pogon koji u singeriji isporučuje 116 KS.

On je ujedno i jedini krosover B segmenta koji se odlikuje mogućnošću pogona na sva četiri točka. Izgled enterijera savršeno parira spoljašnjem luksuznom dizajnu – ovaj automobil prema rečima stručnjaka odiše klasikom i komforom.

Visok nivo bezbednosti automobila, kao i povoljni uslovi prilikom kupovine i održavanja su umnogome doprineli da Toyota Yaris Cross ove godine ostvari zavidan status.

U okviru konkursa AAN ujedno i proglašava “PR-a” godine u Srbiji, a ove godine je priznanje dobio PR menadžer kompanije Toyoto, gospodin Aleksandar Andrić

Toyota volan

Da li prodajete sopstveno polovno vozilo?

Ukoliko vam je potreban otkup automobila naša kompanija vam može pružiti savršenu soluciju, jer svakom klijentu pristupamo individualno.

Kao firma za kupovinu polovnjaka, kotiramo se kao veoma efikasni i profesionalni u svom poslu, prvenstveno jer našim klijentima nudimo i besplatnu procenu vrednosti!

Kontaktirajte nas putem telefona ili popunite kratak online formular – javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

FILED UNDER: BLOG