Stigao u Srbiju – novi Renault Captur i na našim ulicama

Kompanija Renault Nissan Srbija predstavila je potpuno novu generaciju krosover modela Renault Captur. Na taj način je označen i zvaničan početak prodaje ovog automobila u našoj zemlji, koji se na svetskom tržištu nalazi od 2019. godine.

Inače, prva generacija ovog vozila se na tržištu pojavila 2013. godine i ostvarila je porpilično dobar komercijalni uspeh, posebno ako uzmemo u obzir da su SUV vozila poslednjih nekoliko godina itekako popularna širom sveta. 

Logo na Renault automobilu

Specifikacije novog Renautl Captur automobila

U odnosu na prethodnika, Captur je produžen, ima nešto više mesta u kabini i najnoviju tehnologiju iz oblasti bezbednosti ali i komfora. Za novi Captur nisu predviđeni atmosferski motori, tako da će najslabiji u ponudi biti trocilindarski turbo-benzinac sa okruglo 100 konjskih snaga, koji se ugrađuje i u novi Clio. 

Ko želi više snage, može da se opredeli za verziju sa 1.3 turbo-benzincem od 130 KS, koji će, osim sa manuelnim šestostepenim, biti dostupan i sa sedmostepenim automatizovanim EDC menjačem sa dve lamele. Na žalost, najjača verzija ovog istog motora od 154 konjske snage za sada neće biti dostupna na našem tržištu.

Naravno, čuveni 1.5 dCi motor je zadržan i dostupan u verzijama sa 95 i 115 konjskih snaga. Jači će moći da se poruči i sa već pomenutim automatizovanim EDC menjačem.

Otkup automobila po fer i korektnoj ceni

A ukoliko vi imate polovan automobil koji želite da prodate, kontaktirajte nas jer mi vršimo otkup svih polovnih automobila, bez obzira na stanje, broj pređenih kilometara ili enterijer. Pored toga, uvek možete da saznate pravu cenu vašeg vozila slanjem upita za besplatnu procenu automobila.

FILED UNDER: BLOG