Stigao redizajnirani Citroen C3

Nakon nekoliko godina prodaje, došlo je vreme za redizajn modela Citroena C3. Francuski proizvođač automobila odlučio se da unapredi svoj model koji je do sada ostvario poprilično dobre rezultate na tržištu širom Evrope. 

Citroen C3 automobil parkiran na livadi

Šta je novo na redizajniranom modelu

Francuski proizvođač restilizovao je prednji deo vozila, koji sada ima nove LED farove, ali i drugačiji branik i masku, čija je lajsna vizeulno povezana sa dnevnim LED svetlima. Promenjen je i dizajn bočnih zaštitnih lasjni na vratima (takozvanih „airbumps“ dodataka), dok su razlike na zadnjem delu vozila između stare i nove verzije C3 gotovo neprimetne.

Kupcima će na raspolaganju biti opcione alu felne prečnika do 17 inča, a proširene su i mogućnosti personalizacije sa 36 na čak 97 kombinacija. Posebno se izdvaja dizajnersko rešenje krovnog panela, koji je dostupan u 4 boje, uz još 3 grafičke opcije centralnog dela krova.

Kupci takođe mogu da izaberu jednu od 7 ponuđenih boja spoljašnjosti automobila. Unutrašnjost je takođe pretrpela određene promene, uvođenjem više kvalitetnijih materijala koji su mekani na dodir, kažu u francuskom proizvođaču.

Unapređena su i sedišta, po ugledu na ona u modelima C4 Cactus i C5 Aircross, pa je vožnja sada udobnija.

Multimedijalnim sistemom upravlja se preko 7-inčnog ekrana osetljivog na dodir, ali i glasovnim komandama, dok su na raspolaganju i funkcije pobezivosti sa smartfon uređajima: Mirror Screen sa Apple CarPlay i Android Auto.

Motorizacija obuhvata 3-cilindarski 1.2-litarski Puretech benzinac sa 82 KS i 110 KS, kao i 4-cilindarski 1.5-litarski BlueHDi sa 100 KS. Pored manuelnog menjača, kupci mogu da naruče i opcioni 6-stepeni automatski u svim modelima, osim u bazičnom benzincu.

Otkup automobila po fer i korektnoj ceni

A ukoliko vi imate polovan automobil koji želite da prodate, kontaktirajte nas jer mi vršimo otkup svih polovnih automobila, bez obzira na stanje, broj pređenih kilometara ili enterijer. Pored toga, uvek možete da saznate pravu cenu vašeg vozila slanjem upita za besplatnu procenu automobila.

FILED UNDER: BLOG