Seat Ibiza MK3 iz 2003. godište iz Barajeva

Seat Ibiza treće generacije je drugi automobil ove serije koji u potpunosti proizvodio pod okriljem Volkswagena. Poput automobila Volkswagen Polo 4, napravljen je po VW PG24 platformi, a za dizajn je bio zadužen Walter de Silva koji je želeo da ovom modelu da sportski izgled. 

seat ibiza na parkingu

Seat Ibiza MK3 se proizvodio od 2002-2008 godine sa verzijama od troje i petoro vrata a jedini oblik karoserije je hečbek. 

Našu agenciju za otkup polovnih automobila je kontaktirao vlasnik polovne Seat Ibize MK3 iz Barajeva sa upitom da li smo za zainteresovani za saradnju. Klijent nas je, preko telefona, uputio o generalnom stanju vozila, ubrzo nakon toga smo odlučili i da realizujemo saradnju. 

U nastavku ovog teksta saznaćete detalje i cenu otkupa Seat Ibiza MK3, kao i karakteristike ovog vozila, zato nastavite sa čitanjem.

Seat Ibiza MK3, 2003. godište karakteristike: 

  • Kilometraža: 255.000 km
  • Zapremina motora: 1898 cm3 
  • Snaga motora: 96/131 (kW/KS)
  • Manuelni menjač, 6 brzina
  • 2/3 vrata
  • ABS
  • ASR 
  • ESP
  • Servo volan 
  • AirBag 

Detalji i cena otkupa polovog Seata Ibiza automobila iz Barajeva

Nakon kratkog razgvora o generalnom stanju vozilu, naša ekipa je krenula putem Barajeva kako bi se našla sa klijentom, na prethodno dogovorenoj adresi, i dodatno proverila stanje u kojem se automobil o kojem je reč, nalazi. 

seat ibiza sive boje

Nakon 30-ak minuta vožnje, stigli smo do porodične kuće našeg klijenta koji nas je ljubazno dočekao i pokazao nam svog Seata Ibizu koji se nalazio u solidnom stanju, iako je imao par kozmetičkih nedostataka kao što su ratkapne ili Seat logo. 

Budući da je automobil ipak u voznom stanju, naša ekipa je krenula u probnu vožnju kako bi se uverila u mogućnosti ovog automobila. Nakon probne vožnje od 15-ak minuta, naša ekipa se uverila da se radi o veoma mobilnom automobilu koji pruža veoma dobro iskustvo u vožnji. 

Jedno od glavnih načela naše agencije za otkup polovnih automobila jeste da svojim klijentima uvek nudim fer i poštenu cenu otkupa koja će odgovarati i nam i njima. Tako smo se sa našim klijentom dogovorili da mu platimo 1400 evra u kešu na licu mesta, sa čim se on zadovoljno složio. 

Našeg klijenta smo isplatili na licu mesta a mi smo se zaputili nazad za Beograd bogatiji za jednu Seat Ibizu MK3 u sasvim solidnom stanju.  

zadnji deo filma seat ibiza

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu. Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI