Renault Megane 2003. godište, Beograd

Renault Megane još od 1995. godine proizvodi francuska fabrika automobila Renault. To je kompaktno vozilo koje se pojavljuje u četiri generacije. Može biti sedan, hečbek, kabriolet i karavan, što vozačima nudi mogućnost širokog izbora ununtar jednog jedinog modela

prednji prikaz plavog automobila Renault Megane

Renault Scenic, minivan koji je počeo da se proizvodi 1996. je velikim delom oslonjen na tehnologije primenjene u proizvodnji Renault Megane-a. Od 2016. godine do danas se proizvodi četvrta generacija ovog popularnog modela.

Vlasnik Renault Megane-a druge generacije nas je kontaktirao, kako bi saznao nešto više o našem poslovanju. Jedino što je znao je da je naša usluga brza i povoljna, ali su ga zanimali detalji. 

Renault Megane, karakteristike:

  • Godište: 2003.
  • Kilometraža: 291.000 km
  • Gorivo: Dizel
  • Snaga motora: 88/120 (kW/KS)
  • Kubikaža: 1870 cm3
  • Pogon: Prednji
  • Karoserija: Hečbek

prikaz plavog automobila Renault MeganeKako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je kontaktirao radi boljeg informisanja o samom procesu kupoprodaje. U toku kratkog razgovora, dali smo odgovore na sva njegova pitanja, čime je vlasnik Renault Megane-a bio zadovoljan, pa smo na njegovu inicijativu dogovorili sastanak u beogradskom naselju Rakovica.

Istog dana, oko 16 časova smo se sastali na dogovorenom mestu. Nakon upoznavanja sa vlasnikom i kratke priče, nismo hteli da gubimo mnogo vremena, pa smo pregledali automobil i ubrzo zatim obavili test vožnju. Kada smo stekli potpuni uvid u stanje automobila, uzeli u obzir sve njegove prednosti i mane, ponudili smo vlasniku cenu od 1.300 evra.

S obzirom da je vlasnik odmah pristao na našu ponudu, isplatili smo sumu na licu mesta. Još jednom smo se rukovali i na obostrano zadovoljstvo zaključili kupoprodaju.

Da li i vi prodajete vaš polovni automobil?

Vršimo otkup automobila po najboljim cenama, uz brojne povoljnosti, kao što su besplatna procena vrednosti vozila ili besplatno šlepovanje pri otkupu havarisanih vozila.

Brzo i efikasno reagujemo, naročito u slučajevima kada je prodavcima hitno potreban otkup.

Možete nas kontaktirati ako imate bilo kakva pitanja, a mi ćemo vam izaći u susret.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI