Renault Laguna karavan, 2003. godište, Beograd

Prednji prikaz automobila Renault Laguna

Dolazi od francuskog proizvođača marke Renault i predstavlja klasičan porodični automobil u skladu sa evropskim standardima. Proizvodio se u tri dobro poznate generacije automobila i to: prva generacija (1993-2000), druga (2000-2007) i treća (2007-2015). 

Renault Laguna druge generacije je uveo značajne promene na unapređenju motora, a oprema je postala dugotrajnija. Proizvodio se u dva tipa karoserije: hečbek i karavan. Prvo je evropsko vozilo koje je na EuroNCAP testovima bezbednosti odnelo svih 5 zvezdica. 

Vlasnik karavana Renault Laguna nas je kontaktirao sa željom da se detaljnije raspita o mogućnostima prodaje. Prodavac je najviše bio zainteresovan zbog činjenice da vršimo besplatnu procenu vozila, koju obavljamo u veoma kratkom roku.

Renault Laguna, karakteristike:

  • karoserija: karavan
  • godište: 2003. 
  • broj vrata: 4/5
  • kilometraža: 190.000km
  • gorivo: benzin
  • snaga motora: 88/120 (kW/KS)
  • prednji pogon
  • 5 sedišta

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac automobila francuskog proizvođača marke Renault nas je kontaktirao u ranim jutarnjim časovima, sa željom da se dodatno raspita o uslovima kupoprodaje i pogodnostima koje nudimo. 

Ukratko smo mu se predstavili i naglasili da procenu vozila možemo obaviti u veoma kratkom roku, odnosno već istog dana, ukoliko gospodinu to odgovara. Nakon kratkog razgovora i upoznavanja smo se dogovorili o mestu sastanka. Ovaj poziv smo stavili kao prioritet jer važimo za firmu koja svoje mušterije ne pušta da čekaju dugo. 

Zaputili smo se u beogradsko naselje Kaluđerica, kako bi se susreli sa vlasnikom i obavili test vožnju, nakon koje smo zaključili da je automobil u dobrom stanju, uprkos godinama starosti. Odlučili smo da ponudimo 1.600 evra za ovo polovno vozilo, sa čime se prodavac složio. 

Automobili marke Renault su česti na ulicama u našoj zemlji, pa nije retkost da upravo otkupljujemo njihova vozila.

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju starog automobila?

Ukoliko zaista imate staro vozilo spremno za prodaju, mi vršimo otkup automobila, možete nas kontaktirati i nećete se pokajati, jer otkupljujemo po najboljim mogućim cenama.

Besplatna procena vozila je nešto čime se ponosimo već dugi niz godina. Proverite i sami zašto iza sebe imamo toliko zadovoljnih mušterija. 

Još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI