Renault Clio, 2007. godište, Beograd

Renault Clio (Reno Clio) je supermini vozilo francuskog proizvođača Renault. Jedan je od najprodavanijih automobila u Evropi već duži niz godina i jedini je pored Volkswagen Golfa koji je dva puta proglašen za evropski automobil godine.

Bočni prikaz tamno-sivog automobila Renault Clio

Treća generacija ovog modela se proizvodila od 2005. do 2012. godine i karakteristična je po većoj karoseriji u odnosu na prethodne generacije. Osvaja nagradu evropskog automobila godine 2006., a 2009. se radi redizajn, pri čemu se koriste kvalitetniji materijali i bolja oprema.

Vlasnik automobila nam je prvo poslao upit za besplatnu procenu vrednosti vozila i nakon našeg brzog odgovora čuli smo se telefonom. Prodavca je najviše zaintrigirala brzina kojom smo odgovorili, pa smo na njegovu inicijativu dogovorili sastanak.

Renault Clio, karakteristike:

  • Karoserija: Hečbek
  • Godište: 2007.
  • Broj vrata: 4/5
  • Kilometraža: 133.329 km
  • Kubikaža: 1149 cm
  • Gorivo: Benzin
  • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je kontaktirao putem upitne forme za besplatnu procenu vrednosti vozila, gde je naveo osnovne informacije i ostavio svoje kontakt podatke. Na njegovo oduševljenje, mi smo odradili preciznu procenu vrednosti na osnovu dobijenih podataka i kontaktirali prodavca sa našim odgovorom na upit.

Nakon toga smo se čuli telefonom i posle kratkog predstavljanja, prodavac je predložio da dogovorimo sastanak radi test vožnje i potencijalnog otkupa. 

Našli smo se na beogradskoj opštini Čukarica u dogovoreno vreme. Obavili smo test vožnju i utvrdili da je automobil u dobrom stanju, kao što ga je vlasnik i predstavio. Sve je bilo u redu, pa smo ponudili istu cenu koju smo odredili i pri prethodnoj proceni vrednosti vozila, što iznosi 2.450 evra.

Prodavac je bio zadovoljan našom ponudom, pa smo time zaključili još jednu uspešnu kupoprodaju vozila. 

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju svog automobila?

Otkup automobila vršimo već dugi niz godina i dobro poznajemo probleme sa kojima se susreću prodavci. Mi nudimo brzo i efikasno rešenje za sve probleme u vezi sa za kupoprodaju i procenu automobila.

Ukoliko želite da brzo i lako prodate svoje vozilo po realnoj ceni, kontaktirajte nas i mi ćemo vam izaći u susret i olakšati ceo proces našom besplatnom procenom vrednosti vozila.

Bez obzira na stanje vozila, mi vršimo otkup svih vrsta vozila. Budite slobodni da nas pozovete i ponudite saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI