Polovni Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2005. godište iz Beograda

Alfa Romeo 156 je automobil italijanske fabrike automobila Alfa Romeo, koji se proizvodio od 1997. do 2007. godine. Premijerno je predstavljen davne 1997. godine na salonu automobila u Frankfurtu, i najavljen je kao model koji je nasledio čuvenu Alfa Romeo 155-icu. Punih 10 godina model se proizvodio u Alfinom pogonu u gradu Pomiljano d’Arko u Italiji, a proizvodnja za azijsko-pacifičko tržište obavljala se u General Motors-ovoj fabrici na Tajlandu od 2002. godine.

Polovni automobil Alfa Romeo 156

Ovog puta, našu agenciju za otkup polovnih automobila je kontaktirao vlasnik polovnog automobila Alfa Romeo 156 1.9 JTD iz Beograda sa željom da otkupimo njegovo vozilo. U svakom trenutku, spremno odgovaramo na vaš poziv i izlazimo na teren kako bismo izvršili besplatnu procenu

Ne moramo da napominjemo da otkupljujemo sve vrste polovnih vozila, bez obzira na vozno stanje, godište, enterijer ili broj pređenih kilometara, a po postignutom dogovoru novac dobijate odmah na ruke.

Karakteristike modela Alfa Romeo 156 iz 2005. godine

 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 164.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1910 cm3
 • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Manuelna klima
 • Nije registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, kao i bočni airbag, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, centralno zaključavanje, multifunkcionalni volan, servo volan, električni retrovizori, električni podizači, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu, senzori za svetla, naslon za ruku, radio CD…

Otkup i cena Alfa Romeo polovnjaka

Nas je kontaktirao vlasnik polovnog automobila Alfa Romeo 156 iz Beograda sa željom da dođemo i otkupimo njegovog polovnjaka. Sledećeg dana odgovorili smo na poziv i izašli na teren da utvrdimo stanje u kojem se vozilo nalazi. Detaljnim pregledom, utvrdili smo da je eksterijer automobila u dobrom stanju, ako se u ima u vidu da je vozilo staro oko 15 godina.  

Kada je u pitanju spoljašnji izgled automobila, na prednjem delu primetili smo par oštećenja, a kako nam je rečeno auto je pre nekih 7-8 godina učestvovao u sudaru. Tada su oštećenja ispravljena, ali svakako da su godine učinile svoje. 

Izveli smo i probnu vožnju, i uvideli da su osnovne performanse autmobila na relativno dobrom nivou, kočnice su se solidno pokazale, motor radi zadovoljavajuće.

Razlog zbog kojeg se vlasnik odlučio da proda ovaj automobil jeste taj što planira kupovinu novijeg, a novac od prodaje polovnjaka dobro će doći da se upotpuni budžet za novo vozilo. Na formiranje konačne cene za Alfa Romeo polovnjaka uticalo je godište modela, spoljašnji izgled, pređena kilometraža i opšte stanje vozila.

Alfa Romeo 156 polovni automobil

Važno je da napomenemo da uvek nudimo realnu cenu kojom su zadovoljne obe strane i da otkupljujemo sve vrste vozila. Tako je i bilo i ovog puta, pa smo nakon obavljene inspekcije i razgovora sa vlasnikom utvrdili realnu cenu koja je zadovoljila obe strane – 1.700 evra.

Fer i korektan otkup Alfa Romeo automobila

Kod nas možete da obavite otkup Alfa Romeo vozila po najpovoljnijim cenama. Kao što ste se na osnovu ovog teksta uverili, vršimo otkup svih polovnih automobila, bez obzira na kilometražu, godište ili vozno stanje. Dogovor postižemo na obostrano zadovoljstvo, a keš dobijate odmah na ruke!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI