Polovna Opel Corsa D, 2006. godište iz Boleča

Korsa je prilično kompaktan model automobila namenjen najviše za gradsku vožnju a proizvodi nemačka kompanije Opel. 

Automobil Opel Corsa je počeo da se proizvodi davne 1982. godine, a od 2006. godine se proizvodi četvrta generacija ovog vozila. A jedna zanimljivost vezana za ovaj model je što je početkom 2008. proizvedena jubilarna deset milionita Korsa. 

Opel Korsa je dostupna u hečbek modelu karoserije sa troje ili pet vrata. 

Našu agenciju agenciju za otkup polovnih automobila je kontaktirao vlasnik polovnog Opel Corsa vozila iz Boleča sa upitom da li želimo da ostvarimo saradnju, odnosno da to vozilo od njega i otkupimo. 

Naš klijent je preko interneta saznao da pružamo usluge otkupa polovnih automobila u kom god stanju da se ona nalaze. Jedino što nam je važno jeste vaša volja da prodate vaš polovan automobil, nezavisno od toga da li je on u voznom stanju ili ne. 

Mi smo se brzo odazvali na poziv našeg klijenta iz Boleča i ubrzo smo krenuli da se sa njim i nađemo kako bismo procenili vrednost vozila o kojem je reč. Zato nastavite da čitate kako biste saznali detalje otkupa polovnog Opel Corsa vozila iz Boleča. 

Crna opel korsa na parkingu

Opel Corsa D, 2006. godište, karakteristike: 

  • Kilometarža: 224.297 km 
  • Karoserija: Hečbek
  • Snaga motora: 66/90 (kW/KS)
  • Gorivo: Benzin
  • Emisiona klasa motora: Euro 4 
  • ABS
  • Troje vrata
  • AirBag 

Cena i otkup polovne Opel Corse D 2006. godište iz Boleča

Budući da je Opel Corsa stari automobil našeg klijenta i da se više ne koristi, on je rešio da ga proda i da na brzinu zaradi nešto novca od nje, kako ona ne bi propadala u garaži.

Kada smo se našli na dogovorenoj adresi u Boleču, klijent je ustupio svoje vozilo našem timu kako bismo sa lakoćom utvrdili generalno stanje vozila, odnosno njegove prednosti i mane.

Malo je reći da smo se iznenadili autombilom budući da je ova Opel Corsa D bila u odličnom stanju kako estetski tako i sa mehaničke strane. Nismo uspeli da joj nađemo ni jednu, jedinu manu pa smo ubrzo seli da se dogovorimo sa našim klijentom oko fer cene otkupa koja bi odgovarala i njemu i nama. 

Važno je napomenuti da je naša agencija za otkup automobila neguje određene vrednosti, od kojih je najglavnije fer i poštena saradnja sa klijentima i isplaćivanje dogovorene sume u kešu i na licu mesta. 

Dogovor sa vlasnikom polovne Opel Corse je lako postignut i mi smo mu isplatili 2700 evra u kešu na licu mesta, a mi smo se vratili na Čukaricu bogatiji za jedno vozilo u vrhunskom stanju.

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu.

Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI