Polovan Volkswagen Golf 4, 2000. godište iz Nove Pazove

Volkswagen Golf 4 je kompaktan i vrlo versatilan automobil, pored činjenice što je idealan za gradsku vožnju, pokazao se i kao veoma pouzdano vozilo kada je reč o dužim putevima. 

Ovaj model je predstavljen 1997. godine kao naslednik čuvenog Golfa 3, a uzeći u obzir da se taj model pokazao veoma popularnim na tržištu, očekivanja od novog Golf 4 modela su bila velika. 

Srećom, očekivanja koja su ljudi imali od ovog vozila su bila i ispunjena jer je Volkswagen Golf 4 iste godine kada je pušten na tržište osvojio titulu najbolje prodavanog autoobila u Evropi. 

2004. godine Golf 4 je dobio naslednika ali se proizvodnja ovog vozila i dalje odvija u nekim zemljama.

Golf 4 crne boje na livadi

Našu agenciju za otkup polovnih automobila kontaktirao je vlasnik jednog Golfa 4 iz Nove Pazove jer je za naše usluge saznao od jednog od naših bivših klijenata. Naime, prema njegovim rečima, on je želeo da na brz način zaradi nešto novca od svog polovnog vozila budući da se niko nije javljao na oglas koji je izdao u lokalnim novinama. 

Nakon kraćeg razgovora o opštem stanju vozila, odlučili smo da se zaputimo u Novu Pazovu kako bismo se uverili u stanje vozila. Zato, nastavite sa čitanjem ovog teksta kako biste saznali cenu i detalje otkupa polvnog Volkswagen Golf 4 automobila. 

Karakteristike polovnog Golfa 4: 

  • Kilometraža:240.100km
  • Karoserija: Hečbek
  • Gorivo: Dizel
  • Snaga motora: 81/110 (kW/KS)
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • AirBag
  • ABS
  • Servo volan 
  • Aluminijumske felne 

Cena i detalji otkupa polovnog Golfa 4

Ubrzo nakon našeg telefonskog razgovora, našli smo se u Novoj Pazovi na prethodno dogovorenoj adresi

Oduševili smo se činejnicom da je ovaj polovan Golf 4 bio u vrhunskom estetskom stanju, pa smo što pre odlučili i da ga provozamo kako bi utvrdili njegovo mehaničko i vozno stanje.

Budući da se ovaj automobil pokazao kao veoma dobar u svakom smislu, seli smo sa našim klijentom da se dogovorimo oko fer cene otkupa koje će odgovarati i njemu i nama. Jedno od glavnih načela naše agencije za otkup polovnih automobila je to što se uvek trudimo da maksimalno izađemo u susret našim klijentima kada je u pitanju dogovor oko otkupne cene. 

Našem klijentu smo isplatili 1700 evra u kešu na licu mesta, pa smo se zaputili za Beograd bogatiji za Volkswagen Golf 4, 2000. godište u veoma dobrom stanju.

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu.

Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI