Polovan Peugeot 306, 2001. godište iz Sremčice

Plavi pežo karavan na parkingu

Pežo 306 je prostoran porodični automobil koji je zamenio model 309 a proizvodio se sve od 1993. do 2002. godine. 

Ovaj model je zamenjen 2001 modelom 307 a njegove verzije u obliku limuzine i kabrioleta su nastavile da se proizvode sve do 2002. 

Obratio nam se vlasnik polovnog Pežo 306 vozila iz Sremčice kako bi se raspitao da li smo zainteresovani da ovaj automobil otkupimo od njega. Prema njegovim rečima ovo vozilo, iako je staro, se nalazi u sasvim solidnom stanju a budući da se ne koristi, ovaj vlasnik je rešio da zaradi nešto dodatnog novca i da oslobodi prostor u dvorištu. 

Za veoma kratko vreme, odlučili smo da pošaljemo našu ekipu na licu mesta kako bi se dogovorili oko detalja otkupa

Ono što je bitno da napomenemo jeste da se naša agencija za otkup automobila, pored otkupa starih vozila, bavi i otkupom havarisanih vozila kao i otkupom vozila na kilo

Karakteristike polovnog vozila Peugeot 306, 2001. godište

  • Snaga motora: 90KS (66kW) 
  • Tip motora: Euro 3 
  • Menjač: Manuelni, 5 brzina
  • Karoserija: Karavan
  • Kilometraža: 215.500 km 
  • Automatska klima
  • 4/5 vrata
  • Od ostale opreme poseduje: ABS, servo volan, AirBag za suvozača, krovne nosače

Cena i otkup polovnog Peugeot 306 polovnjaka 

Režo plave boje parkiran

Vlasnik polovnog Pežoa 306 nas je obavestio da se ovaj automobil nalazi u voznom stanju ali da mu je višak i da samo pravi gužvu u dvorištu. U šali nam je rekao i da smo mu poslednja nada jer dugo vremena nije uspeo da nađe kupca za ovo vozilo

Naš tim, uzimajući u obzir opšte stanje vozila i sve navedene karakteristike je na licu mesta predložio fer otkupnu cenu za Pežo 306 karavan iz 2001. godine u iznosu od 700 evra. 

Vlasnik je našu ponudu prihvatio odmah i time se rešio automobila koji mu je pravio gužvu, a uzgred je i zaradio nešto novca. Jedno od najvažnijih načela naše agencije je fer isplata na ruke u kešu u što profesionalnijem i efikasnijem maniru

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu vašeg polovnjaka i za njega vam ponudimo fer otkupnu cenu.

Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI