Polovan Mitsubishi Pajero, 2003. godište iz Borče

Sivi Mtisubisi džip u garaži

Mitsubishi Pajero je čuveni model džipa japanskog proizvođača automobila koji se proizvodi od 1981. godine do dan danas

Ovaj model, iako je jedan od najpopularnijih proizvoda Mitsubishija, se u mnogim državama prodavao po potupno drugim imenima od ovog. U Španiji i američkom kontinentu, ovaj model je poznatiji pod nazivom Montero (Mitsubishi Montero) i kao Shogun (Mitsubishi Shogun) u Velikoj Britaniji. 

Pajero je stekao veoma dobru reputaciju kada su u pitanju off-road trke jer se, sa ovim modelom, osvojila titula Dakar Relija čak 12 puta, što je skoro duplo više od najbližeg konkurenta.

Na Balkanu se ne može previše vozača pohvaliti činjenicom da su vlasnici Mitsubishi Pajero džipa. Ovaj automobil ima veoma veliku potrošnju goriva zbog jakog motora i prilično je skup za održavanje, pa iz tog razloga nije čest prizor na našim ulicama. 

Našu agenciju za otkup polovnih automobila kontaktirao je stariji gospodin iz Borče, vlasnik Mitsubishi Pajero Džipa iz 2003. godine, sa upitom, da li smo zainteresovani za saradnju, odnosno da li želimo da to vozilo otkupimo od njega. 

Mi smo se potrudili da izađemo našem klijentu u susret, a u nastavku teksta pročitajte sve detalje otkupa polovnog Mitsubishi Pajera iz Borče.

Polovan Mitsubishi Pajero, karakteristike: 

  • Godište: 2003
  • Karoserija: Džip/SUV
  • Kilometraža: 143.950 km
  • Gorivo: Benzin 
  • Snaga motora: 95/129 (kW/KS)
  • Emisiona klasa motora: Euro 3 
  • Menjač: Manuelni, 5 brzina 
  • Servo volan
  • ABS
  • AirBag za vozača i suvozača

Detalji i cena otkupa polovng Mitshubishi džipa 

Mitsubiši džip sive boje u garaži

Budući da je ovaj model veoma nezahvalan za održavanje, naš kljent iz Borče je dugo tragao za pravim kupcem

Na internetu je video da naša agencija za otkup polovnih automobila posluje veoma pouzdano i da imamo veliki broj zadovoljnih klijentima sa kojima smo ostvarili odličnu saradnju i na osnovu toga je odlučio da nas kontaktira. 

Nakon kraćeg telefonskog razgovora o opštem stanju vozila, njegovim prednostima ali i manama, odlučili smo da se dogovorimo za adresu susreta sa našim klijentom kako bismo vozilo isprobali “iz prve ruke”.

Ubrzo zatim, našli smo se u Borči, gde nas je naš klijent ugostio i pokazao nam svog Mitsubishi Pajera. Nakon kratke vožnje, izašli smo da se dogovorimo sa našim klijentom oko fer cene otkupa koja će odgovarati i njemu i nama

Brzo smo se složili da je odgovarajuća cena za polovnog Mitsubishi Pajero džipa iz 2003. godine 3300 evra. Tu cifru smo isplatili našem klijentu u kešu, na licu mesta, a mi smo krenuli iz Borče bogatiji za jedno izvanredno vozilo. 

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu.

Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI