Polovan Fiat Stilo, 2002. godište iz Boljevaca

Fiat Stilo je dobro poznat automobil vozačima iz Srbije i regiona. Proizvodi se u hečbek modelu karoserije sa troje i petoro vrata. Proizvodnja ovog automobila je započeta 2001. godine a sam automobil je predstavljen tržištu na Međunarodnom sajmu automobila u Bolonji, u novembru iste godine.

parkiran automobil fiat stilo

Ovaj automobil je veoma čest prizor na našim ulicama jer je Fiat Stilo veoma pouzdan, pa i kvalitetan automobil čije je cena veoma pristupačna. Međutim, ovo je i mana ovog modela, budući da je veoma teško naći kupca za ovo vozilo. 

Našu agenciju za otkup polovnih automobila je kontaktirao vlasnik Fijata Stilo 2002. godište iz Boljevca, nadomak Obrenovca. Sa usluge naše agencije za otkup polovnih automobila je saznao preko interneta, te je iz tog razloga odlučio da nas kontaktira. 

Nakon kraćeg razgovora o generalnom stanju u kojem se vozilo nalazi, odlučili smo da pošaljemo našu ekipu u Boljevac kako bi se iz prve ruke uverili u stanje automobila. 

Naša agencija za otkup polovnih automobila se bavi otkupom svih vozila, bez obzira na to da li se ona nalaze u voznom stanju ili ne. Međutim, veoma nam je važno da nam tokom telefonskog razgovora kažete da li je vozilo ispravno ili nije kako bismo znali da je potrebno da dođemo u pratnji šlep službe. 

U nastavku ovog članka, saznaćete detalje i cenu otkupa polovnog Fiat Stila, 2002. godište iz Boljevca. Zato, nastavite sa čitanjem da biste to i saznali. 

Fiat Stilo 2002. godište karakteristike 

 • Kilometraža: 220.000 km
 • Pogon: Benzin i gas 
 • Kubikaža motora: 1596 cm3
 • Snaga motora: 76/103 (kW/KS)
 • 5 sedišta
 • Manuelni menjač – 5 brzina 
 • 4/5 vrata
 • ABS
 • AirBag
 • ASR 
 • ESP

fiat stilo sive boje

Detalji i cena otkupa polovnog Fijata Stilo iz Boljevaca

Nakon našeg telefonskog razgovora, naša ekipa se zaputila za Boljevac nadomak Obrenovca, kako bi smo se našli sa našim klijentom na prethodno dogovorenoj adresi. 

Fiat Stilo našeg klijenta se nalazio u lošem estetskom stanju, naime logo Fiata na prednjem delu nedostaje i na limariji postoje tragovi ogrebotine. 

Međutim, klijent nas je uveravao da ovaj auto, svoj izgled nadomeštava svojom pokretnošću. Nakon kraće probne vožnje smo se u to i uverili, a polovni Fiat Stilo iz Boljevca nas je i uverio da svoj estetske falinke stvarno zanemaruje svojom odličnom pokretljivošću. 

Jedno od glavnih načela naše agencije za otkup polovnih automobila je fer i poštena otkupna cena koje odgovara i nama i klijentima. Brzo smo se usaglasili da je realna cena polovnog Fiata Stilo 2002. godište u ovakvom stanju 700 evra, a tu cifru smo našem klijentu isplatili na licu mesta i u kešu. 

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu.Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI