Polovan Chevrolet Lacetti 2005. godište iz Lazarevca

Chevrolet sivi parkiran na parkingu

Lacetti je model automobila kojeg je proizvodi firma GM Korea, odnosno njihov ogranak Daewoo. 

Prva generacija vozila je bila dostupna kao limuzina i kao karavan, a ovaj model je po svetu prodavan pod licencama drugih proizvođača

Daewoo Lacetti u Južnoj Koreji, Suzuki Reno u SAD-u, Daewoo Nubira u Zapadnoj Evropi i Chevrolet Lacetti u Istočnoj Evropi, ali i ostatku sveta su različiti nazivi ja zapravo jedan, isti, model vozila.

Kontaktirao nas je vlasnik polovnog Chevrolet Laccetti vozila iz 2005. godine iz Lazarevca iz želje da sazna da li želimo da otkupimo ovo vozilo od njega. Naša agencija za otkup polovnih automobila se bavi otkupom vozila u kojem god stanju da se ona nalaze, pa smo vrlo rado prihvatili ponudu. Više detalja o otkupu i ceni vozila saznajte u nastavku ovog teksta.

Karakteristike vozila Chevrolet Lacetti iz 2005. godine: 

  • Kilometraža: 113.000 km 
  • Gorivo: Benzin
  • Emisiona klasa motora: Euro 4 
  • Karoserija: karavan 
  • Snaga motora: 80 kW / 109 kS
  • Manuelni menjač, 5 brzina
  • 4/5 vrata 
  • ABS

Cena i otkup polovnog Chevrolet Lacetti vozila iz 2005. 

Naš klijent iz Lazarevca je odlučio da kupi novi automobil i da prodajom svog bivšeg ljubimca zaradi nešto dodatnog novca koji će mu pomoći u toj nameri. 

Dugo se mučio čekajući da se neko javi putem oglasa, a kupci kad god bi se javljali bi spuštali cenu do neisplativog nivoa. 

Sivi Chevrolet automobil parkiran

Preko prijatelja je saznao za našu agenciju za otkup vozila i odlučio je da nas kontaktira. Tokom razgovora smo mu postavili par pitanja o opštem stanju automobila, stanju motora i kozmetici kako bi stvorili jasniju sliku o kakvom vozilu je reč. 

Ubrzo smo poslali ekipu na lice mesta koja se uverila u tvrdnja klijenta da se radi o vozilu u prilično dobrom stanju. 

Jedno od glavnih načela naše agencije za otkup polovnih vozila je da isplaćujemo keš na ruke i da uvek nudimo cenu koja je povoljna za našeg klijenta. Nakon kratke probne vožnje, našem klijentu iz Lazarevca smo odmah isplatili 1200 evra u kešu a mi smo iz Lazarevca otišli bogatiji za jedno solidno vozilo. 

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu.

Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI