Peugeot 308 1.6 HDi Manual, 2009. godište Beograd

Peugeot 308 je porodični automobil francuske kompanije Peugeot koji se proizvodi od 2007. godine. Unapređena je verzija Peugeota-a 307, u odnosu na koji dobija novu karoseriju i veće dimenzije. Mehanički je sličan Citroenu C4.

Crveni Peugeot

Ovaj model je hečbek, sa petoro vrata. Takođe se proizvodi karavan koji može imati 5 ili 7 sedišta, ali i sedan i kabriolet modeli karoserije. Od prethodnog modela Peugeot 307, 308-ica je duža za 74 mm i šira za 53 mm, pa u enterijeru ima malo više prostora. Hečbek je klasičan predstavnik ‘golf’ klase, dok karavan nudi veliku fleksibilnost i prostranost. 

Vlasnik ovog automobila je saznao za našu agenciju i kontaktirao nas kako bi dobio detaljne informacije o otkupu. Nakon kraćeg poziva, dogovorili smo se za termin sastanka na kome je trebalo da procenimo vrednost vozila.

Karakteristike: 

  • Stanje: polovni automobil
  • Godište: 2009
  • Kilometraža: 134.455 km
  • Karoserija: Hečbek
  • Kubikaža 1600  cm3
  • Broj vrata: 4/5
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj sedišta: 5 sedišta

Sastali smo se sa vlasnikom kako bismo procenili vrednost vozila

Otišli smo na adresu vlasnika iz Beograda kako bismo procenili vrednost automobila i potencijalno dogovorili otkup. Vozilo nije imalo vidljiva oštećenja i vizuelnom procenom smo zaključili da je u odličnom stanju. Posle toga smo izvršili probnu vožnju i utvrdili da auto nema nikakvih problema. Time smo završili procenu i ponudili vlasniku otkupnu cenu od 4.500 evra. 

Njemu je ponuđena cena odgovarala, pa je ubrzo pristao, a mi smo celokupan iznos isplatili na licu mesta. Nakon saradnje koja je odlično prošla, obe strane su bile zadovoljne.

Da li i vi želite da prodate svoj polovni automobil?

Ako ste zainteresovani za prodaju svog polovnog automobila, a ne želite da je obavljate samostalno – naša agencija za otkup automobila može biti pravo rešenje za vas! Uz najpovoljnije cene otkupa i laku saradnju, uspećete efikasno da prodate svoje vozilo. Kontaktirajte nas i saznajte detaljnije informacije o otkupu.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI