Peugeot 307 iz Šapca, 2004. godište

Veoma popularan automobil francuske marke Peugeot. U proizvođačkom pogonu je bio od 2001. do 2008. godine, dok je u Kini započeta proizvodnja 2014. godine. Predstavljen je na salonu automobila u Parizu 2000. godine kao zamena za Peugeot 306. Koristi izmenjenu platformu svog prethodnika, sa nešto većim dimenzijama.

bočna strana plavog automobila Peugeot 307

Na prestižnim evropskim testovima sudara je dobio 4 od 5 zvezdica za bezbednost. Zbog svoje visine spada u kategoriju niskih miniven automobila. Na samom početku je postojala hečbek verzija sa troje i petoro vrata, a 2002. se pojavljuje karavan, zatim kabriolet i sedan samo za tržište Kine. 

Prodavac modela Peugeot 307 nas je kontaktirao sa željom da proda svoj automobil, a privukla ga je činjenica da vršimo besplatnu procenu automobila i da po realnim cenama kupujemo automobile bilo koje vrste.

Peugeot 307, karakteristike:

  • 2004. godište
  • hečbek
  • 220.000km
  • gorivo: dizel
  • snaga motora: 80/109 (kW/KS)
  • prednji pogon
  • manuelni menjač
  • 5 brzina
  • registrovan

zadnja strana plavog automobila Peugeot 307Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik polovnog vozila Peugeot 307 nas je kontaktirao sa željom da obavi prodaju. Gospodin je iz Šapca, ali se trenutno nalazi u poseti Beogradu i voljan je da se upravo sa nama dogovori o uslovima kupoprodaje.

Važimo za firmu koja svoj posao obavlja veoma profesionalno, brzo i efikasno, a nudimo najbolje moguće cene za svaki automobil. Dogovorili smo se sa vlasnikom o mestu susreta u blizini njegovog trenutnog boravišta, kako bi obavili test vožnju i procenu vrednosti. Imali smo rupu u rasporedu u toku dana i ubrzo se uputili ka dogovorenom mestu sastanka, što je našem prodavcu savršeno odgovaralo. Nakon kraćeg upoznavanja smo obavili test vožnju i ustanovili da je automobil u odličnom stanju, sa nešto većom pređenom kilometražom. S obzirom na sve to, ponudili smo cenu od 2.000 evra, što je gospodin zadovoljno prihvatio. 

Automobili marke Peugeot su česti na našim ulicama i već smo imali prilike da se susrećemo upravo sa modelom ovog proizvođača. Iskustva su u najvećem broju slučajeva bila više nego zadovoljavajuća.

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju polovnog automobila?

Otkup automobila je delatnost kojom se bavimo veoma profesionalno i nudimo realne cene za vaše polovnjake.  

Trudimo se da na upite mušterija odgovorimo u što kraćem roku, kako bi otkup automobila obavili najbrže moguće. 

Jedna od naših najvećih pogodnosti je besplatna procena vozila. Otkupljujemo sve što imate da prodate, bez obzira na stanje i marku automobila.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI