Peugeot 307, 2003. godište, Sombor

Peugeot 307 je automobil francuske automobilske kompanije Peugeot, koji se proizvodio od 2001. do 2008. Automobil pripada klasi malih porodičnih automobila, odnosno nižoj srednjoj klasi. Javlja se u varijantama kao: hečbek sa troja ili petoro vrata, kabriolet sa dvoja vrata, sedan sa četiri i karavan sa petoro vrata. 

Peugeot logo

Model je 2002. godine proglašen za evropski automobil godine, a nadalje se proizvodio u Kini i nekim južnoameričkim zemljama sve do 2014. godine.

Kontaktirao nas je vlasnik Peugeot 307 u želji da mu procenimo vrednost automobila i damo dobru ponudu. Za vozilo je rekao da ga je dugo služilo kvalitetno i da je dobro očuvano. Brzo smo dogovorili sastanak.

Karakteristike Peugeot 307:

  • Godište: 2003.
  • Stanje: Polovni automobil
  • Kilometraža: 200.000 km
  • Karoserija: Hečbek
  • Gorivo: Dizel
  • Kubikaža: 1997 cm3
  • Boja: Siva

Sastali smo se vlasnikom i dogovorili otkup automobila

Nakon nekoliko dana posle obavljenog poziva, našli smo se u Somboru sa vlasnikom kako bismo odradili besplatnu procenu vrednosti njegovog vozila. Automobil je bio u dobrom stanju s obzirom na pređenu kilometražu i godište vozila. Isprobali smo jednu vožnju i automobil se solidno pokazao.

Naposletku, ponudili smo vlasniku 2200 evra i on je to srećno dočekao. Rukovali smo se i isplatili mu sve na licu mesta, uputivši se nazad, zadovoljni kupovinom. 

Da li i vas zanima otkup automobila?

Ako imate stari automobil koji želite da prodate, najbolje je naći agenciju za otkup automobila sa tradicijom. Naša agencija već preko 10 godina uspešno sarađuje sa klijentima i otkupljuje vozila u raznim stanjima. Na našem sajtu možete popuniti upit ili nas pozivom kontaktirati, da bismo dogovorili saradnju koja će se završiti obostranim zadovoljstvom.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI