Peugeot 206 CC, 2005. godište iz Novog Sada

Model Peugeot 206 CC pripada grupi vozila koja su proizvedena u francuskoj fabrici automobila Peugeot u periodu između 2000 – 2007. godine. Ovaj kompaktni kupe-kabriolet, sa sklopivim mentalnim krovom, izgrađen je na platformi Peugeot 206 hatchback-a.

Od momenta lansiranja 2000. godine, 206 CC postaje jedan od najprodavanijih kabrioleta u Evropi. Liniju pogonskih jedinica predstavlja četvorocilindrični 1,6 -litarski benzinski motor snage 109 KS sa kojima auto dostiže brzinu od 180 km/h, ali dostupan je i 2-litarski agregat snage 136 KS.

Peugeot kabriolet

Vlasnik kupe-kabrioleta Peugeot 206 CC nas je kontaktirao, s obzirom da je čuo da radimo besplatnu procenu vozila, kao i da kompletan otkup automobila vršimo veoma profesionalno i efikasno.

Peugeot 206 CC karakteristike:

  • 190.000 pređenih km
  • karoserija – kabriolet/roadster
  • benzin + gas (TNG)
  • 80/109 (kW/KS)
  • 4 sedišta
  • kubikaža – 1578 cm3

Kako je tekao dogovor i proces otkupa?

Prodavac nas je kontaktirao u toku radnog vremena sa željom da se raspita o detaljima i specifikaciji prodaje. Nakon utvrđivanja svih neophodnih stavki u vezi prodajnog procesa, brzo smo ugovorili sastanak.

Već sutradan ujutru smo se sastali kako bismo uživo osmotrili stanje automobila i obavili test vožnju. Nakon vožnje utvrdili smo da je vozilo u besprekornom stanju, bez ogrebotina i ulubljenja, te smo u odnosu na sve parametre ponudili cenu od 2.400 evra, na koju je vlasnik sa zadovoljstvom pristao.

Još jednom, saradnja se uspešno okončana, na obostrano zadovoljstvo, čime je ugled naše firme značajno porastao.

Peugeot zeleni

Da li i sami prodajete polovno vozilo?

Otkup automobila je usluga kojom se bavimo već dugi niz godina. Našim klijentima nudimo najpristupačnije cene na tržištu, profesionalnu saradnju i prijatno iskustvo.

Kreiramo individualno prilagođena rešenja, bez obzira da li se radi o prodaji automobila za staro gvožđe ili kvalitetnih polovnjaka.

Kontaktirajte nas i lično se uverite u kvalitet našeg poslovanja!

 

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI