Otkup motora i skutera

Otkup motora i otkup skutera? Može! Kada smo rekli da otkupljujemo sva polovna prevozna sredstva, zaista smo to i mislili. Motori i skuteri su popularni, a posebno zbog toga što su primenjivi u industriji dostave hrane. Upravo zato je veliki broj naših klijenata iz ove industrijske grane. Okrenite naš broj telefona ili pošaljite online upit za procenu stanja motora i skutera, a do tada se informišite zašto da prodate svoj polovni motor ili skuter baš našoj agenciji za Otkup polovnih automobila.

zeleni motor kawasaki

Otkup polovnih motora svih kubikaža

Naša agencija ne meri kvalitet ili vrednost motora prema tome kolika je zapremina motora. Otkupljujemo sve motore i radimo otkup motocikala i skutera, od onih najmanjih skutera od 50 kubika, pa sve do mašina neverovatne snage sa više od 600 kubika.

Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, BMW i drugi. Sve su to marke motora koje rado vozimo, ali i otkupljujemo po visokom cenama od naših klijenata. Pošto smo pasionirani ljubitelji dvotočkaša, sigurno najbolje znamo i da procenimo vrednost vašeg motora. Iskoristite to i prodajte motor bez problema. Izaberite pouzdani otkup motora!

Otkup motora za delove – najbolje cene otkupa

Ukoliko posedujete motor koji nije u voznom stanju – možete zaraditi kroz naš otkup motora. Bilo da je vaš dvotočkaš star ili havarisan, javite nam se jer nudimo najbolje cene otkupa na tržištu! Pored toga možete nas kontaktirati i za otkup vozila na kilo i otkup havarisanih vozila svih vrsta.

Otkup polovnih skutera svih proizvođača

Često vlada zabluda da niko ne želi da otkupi stare kineske skutere. To nije istina. Vršimo otkup skutera različitih proizvođača! Sve marke skutera kao što su: Vespa, Piaggio, Yamaha, Aprillia ili korejski Kymco i drugi, su itekako dobrodošli.

Polovni skuteri su obično prvo prevozno sredstvo koje mladi dobiju, a upravo zato najčešće i brzo bivaju sudareni, polomljene plastike, bez retrovizora, vetrobrana i drugih delova za polovne skutere. Teško da ćete ove manje skutere prodati drugde, osim ako ne rešite da pozovete nas i po povoljnim cenama prodate skuter. Pozovite za pouzdan i efikasan otkup!