Oštećeni SsangYong Kyron, 2006. godište, Beograd

SsangYong Kyron je SUV srednje klase koji proizvodi fabrika automobila SSangYong iz Koreje. U početku je sadržao Mercedesov dizel motor, a dizajniran je od strane čuvenog britanskog profesora Ken Greenly-a, koji je bio na čelu odeljenja za automobilski dizajn na londonskom Kraljevskom unverzitetu.

prednji prikaz oštećenog automobila Sangyong kyron

Interesantno je da sam naziv modela Kyron, znači ‘’beskonačno trčanje’’ ili ‘’beskonačna staza’’. SsanYong Kyron je 2007. godine dobio facelift čime je značajno promenjen dizajn i Kyron je tada postao pravi moderni SUV.

Vlasnik SsangYong Kyron-a nas je kontaktirao u želji da se raspita o povoljnostima koje je čuo da pružamo svojim saradnicima, odnosno prodavcima automobila. S obzirom na to da je vozilo oštećeno i da mu nedostaje prednja tablica, najviše ga je interesovao besplatan šlep sa mesta otkupa koji vršimo.

SsangYong Kyron, karakteristike:

  • Godište: 2006.
  • Kilometraža: 175.000 km
  • Kubikaža: 1998 cm3
  • Snaga motora: 104/141 (kW/KS)
  • Gorivo: Dizel
  • Pogon: 4×4
  • Menjač: Automatski / poluautomatski
  • Broj vrata: 4/5
  • Broj sedišta: 5

bočni prikaz oštećenog automobila Sangyong kyronKako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je kontaktirao u želji da se bolje raspita o našim uslugama, jer je nameravao da proda svoj automobil. Nakon što smo mu predočili sve povoljnosti koje nudimo, dogovorili smo se da dođemo vlasniku u goste, obzirom da njegov automobil ne može da učestvuje u saobraćaju. 

Posetili smo prodavca i vrlo brzo počeli sa pregledom vozila, a zatim i obavili test vožnju na obližnjem parkingu, kako bi smo utvrdili stanje automobila i potencijalne nepravilnosti u radu. Međutim, iako je automobil bio oštećen, radio je ispravno, čime smo bili zadovoljni.

Samim tim smo mogli vlasniku da ponudimo cenu kojom će i on biti zadovoljan, što je iznosilo 1900 evra. Prodavac je prihvatio našu ponudu, a mi smo odmah zatim isplatili novac i po dogovoru obavili šlep njegovog oštećenog vozila.

Da li i vi prodajete svoj automobil?

Ako želite da prodate svoj stari automobil, bez obzira na to da li je oštećen ili suviše star, možete nas kontaktirati, jer obavljamo otkup automobila bez obzira na njihovo stanje.

U svom poslu imamo dosta iskustva, pa nudimo brojne pogodnosti prodavcima, kao što su besplatan šlep u slučaju otkupa ili besplatna procena vozila

Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da što brže odgovorimo na vaše zahteve i ponudimo vam što realniju cenu.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI