Oštećena Toyota Yaris, 2000. godište, Beograd

Toyota Yaris je mali gradski automobil koji se proizvodi od 1999. godine u Japanu, a zamenio je modele Starlet i Tercel. Model automobila se proizvodio u četiri generacije: prva (1999-2005.), druga (2005-2013.), treća (2013-2020.) i četvrta sa početkom od 2020. godine.

prednja strana sivog automobila Toyota Yaris

Prva generacija je imala tri verzije karoserije: hečbek, limuzina i kupe, dok u drugoj generaciji nije plasiran kupe, što je ispratila i treća generacija Toyota Yaris automobila. Četvrta generacija nam donosi hečbek sa troje i četvoro vrata

Nedavno smo imali susret sa jednim modelom pomenute marke, čiji vlasnik nas je kontaktirao, s obzirom da je njegov automobil udaren sa prednje i zadnje strane, a mi smi poznati po tome što otkupljuemo i takva vozila. Naravno, samu vrednost procenjujemo na osnovu stanja u kojem se automobili nalaze tu uslugu vršimo besplatno.

Toyota Yaris, karakteristike:

  • 2000. godište
  • Polovno vozilo
  • Kilometraža: 220.000km
  • Karoserija: hečbek
  • Benzin
  • Snaga motora 50/68 (kW/KS)
  • Prednji pogon
  • Manuelni menjač
  • 5 brzina

Zadnja strana sivog automobila Toyota Yaris

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac modela Toyota Yaris nas je kontaktirao ubrzo nakon što se na našem sajtu raspitao o načinu poslovanja i svim pogodnostima koje nudimo, a među njima je brza i efikasna kupovina svih polovnih automobila. Dogovorili smo mesto susreta, a s obzirom da gospodin živi u beogradskom naselju Resnik, trebalo nam je malo više vremena zbog gužve u saobraćaju. 

Ipak smo bili tačnii stigli na vreme, pa smo se upoznali sa prijatnim vlasnikom i obavili test vožnju. Automobil ima oštećenja sa prednje i zadnje strane zbog blažih sudara, pa će to zahtevati dodatne popravke, ali sve ostalo se činilo u redu. U skladu sa tim i pređenom kilometražom, ponudili smo cenu od 1.400 evra što je vlasnik prihvatio, pa je kupovina prošla efikasno kao i mnoge druge do sada.

Da li i vi prodajete staro vozilo?

Ukoliko ste zainteresovani za prodaju starog, polovnog ili automobila koji više nije u voznom stanju, kontaktirajte nas i uverite se u naš efikasan nalin poslovanja.

Nudimo najbolju moguću cenu, a otkupljujemo polovne automobile svih marki bez obzira na njihovo stanje.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI