Očuvani Renault Megane 2002. godište iz Višnjičke Banje

Renault Megane II je pušten u prodaju u septembru 2002. godine i predstavljao je poptuno novo poglavlje koje je kompanije Renault otvorila. Ovaj automobil je doživeo veoma veliki komercijalni uspeh, a 2003. godine je i osvojio titulu “Evropskog automobila godine”. 

Frontalni prikaz plavog automobila Renault Megane parkiranog u dvorištu

Kao što smo već pomenuli, Reno je ovim automobilom započeo novi talas proizvodnje svojih vozila koji se zasnivao na povećanoj učestalosti digitalne tehnologije. Ključ je takođe izmenjen, te je ovo prvo vozilo Reno proizvodnje koje ime sistem pokretanja pomoću kartice, umesto ključa.

Reno Megan II se proizvodio sve do 2009. godine a zamenio ga je još moderniji Reno Megan III model. 

Našu agenciju za otkup polovnih automobila je kontaktirao vlasnik polovnog Reno Megana 2002. godište iz Višnjičke Banje nadomak Beograda jer je saznao da se naša agencija za otkup polovnih automobila bavi otkupom automobila i vozila u kojem god da se stanju ona nalaze. 

Mi smo se vrlo rado odazvali na poziv našeg klijenta, a ubrzo nakon toga, naša ekipa je krenula putem Višnjičke Banje kako bismo realizovali otkup. 

Za cene i detalje otkupa polovnog Reno Megana 2002. godište iz Višnjičke Banje, nastavite sa čitanjem ovog teksta. 

Renault Megane 2002. godište karakteristike: 

Kilometraža: 300.000 kilometara

Kubikaža motora: 1875 cm3

Snaga motora: 88/120 (kW/KS)

4/5 vrata

Menjač: Manuelni 6 brzina

ABS

AIrBag

Centralno zaključavanje

Servo volan 

Daljinsko zaključavanje

Detalji i cena otkupa polovnog Reno Megana 2002. godište iz Višnjičke Banje

Nakon 45 minuta vožnje našli smo se u Višnjičkoj Banji na adresi porodične kuće našeg klijenta koji nas je sačekao sa osmehom. Ugostio nas je kao dugogodišnje prijatelje i nakon kafe i kraćeg razgovora, pokazao nam je svog polovnog Reno Megana iz 2002. godine koji i dan danas estetski izgleda odlično. 

Zadnji prikaz plavog automobila Renault Megane parkiranog u dvorištu

Klijent nam je objasnio da želi da proda svoje staro vozilo i da od njega zaradi nešto novca jer ima novo vozilo koje koristi dok mu stari Megan “propada” u dvorištu. 

Naša ekipa je isprobala mobilnost polovnog Reno Megana nakon čega smo bili zadivljeni kako čistoćom kabine, tako i pokretljivošću ovog automobila, ali i njegovom stabilnošću. 

Ubrzo nakon probne vožnje seli smo da se dogovorimo oko fer i poštene cene otkupa sa našim klijentom. Veoma nam je važno da napomenemo da su fer i korektna cena koja odgovora i nama ali i kupcu deo naših glavnih načela kada je reč o otkupu vozila. 

Nakon kraćeg razgovora, isplatili smo 2300 evra u dinarskoj protivvrednosti našem klijentu, na licu mesta i u kešu, i vratili smo se nazad za Beograd bogatiji za jedan Renault Megane II iz 2002. godine u odličnom stanju. 

Fer i pošten otkup polovnih automobila

Ako i Vi želite da prodate svoj polovni automobil sve što je potrebno da uradite jeste da nas kontaktirate na broj telefona, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem periodu izađemo na teren, izvršimo besplatnu procenu Vašeg polovnjaka i za njega Vam ponudimo fer otkupnu cenu.Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i otkupom vozila na kilo, zato ne oklevajte da nas kontaktirate za bilo koji auto koji imate za prodaju. Neka otkup vašeg polovnog automobila prođe brzo i efikasno!

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI