Nissan zaustavlja prodaju automatika Z serije

Nissanov novi Z je možda i najuzbudljiviji automobil koji je kompanija donela na tržište još od 2008 godine. Ovaj turbo sportski auto je dostupan u dve varijante. Model automatik i sa manuelnim upravljanjem. Nažalost, model sa automatikom se više ne prodaje.

Crni Nissan auto

Zašto automatik sa devet brzina nije najbolja opcija

Zaustavljanje prodaje je limitirano na Jatco automobile sa opremljenim prenosom devet-brzina. Problem koji imaju je pronađen i kod Titan i Frontier kamiona koji takođe koriste automatik sa devet brzina. Problem je interni i može da dođe do problema sa parkiranje i kočenjem, što može da dovede do zastoja u saobraćaju i sudara.

Teško je reći da li 2023 Z model ima isti problem, ali Nissanov PR je izjavio sledeće: “Nissan je povukao proizvod MY2023 Nissan Z  automatic radi provere kvaliteta. Istraga u vezi ovih mogućih problema je i dalje u toku i inženjeri rade na tome da što pre utvrde da li su vozila spremna za vožnju ili će morati da vrše neke izmene.

Oni, koji su želeli ovaj model, ali sa manuelnim upravljanjem, neće imati problema. Za njega nije zaustavljena prodaja.

Ukoliko vi posedujete neki automobil, a želite da počnete sa procesom prodaje njega, mi smo tu za vas.

Nissan volan

Kako da pronađete novog kupca za Vaše vozilo?

Potreban vam je neko za otkup vozila? Ne znate kome da se obratite? Mi smo tu za vas. Naša agencija već dugi niz godina uspešno posluje sa velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Ukoliko želite da budete jedan od njih, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam odgovoriti na sva pitanja.

FILED UNDER: BLOG