Najavljen novi Volkswagen Multivan California za 2023. godinu

Tokom godišnje konferencije za štampu kompanije, izvršni direktor Volkswagen komercijalnih vozila Karsten Intra je objavio novosti u vezi sa redizajniranom generacijom njihovog legendarnog modela. 

Novi Volkswagen Multivan kamper model u šumi

Novi Multivan – kamper model koji nudi ‘osećaj Kalifornije’  

On je potvrdio da će kasnije ove godine Multivan T7 biti transformisan u kamper kombi i dodat u postojeću ponudu kompanije. Ovaj potez će pružiti više opcija za entuzijaste kampovanja i bolju podršku vlasnicima vozila.

Generalni direktor Volkswagen komercijalnih vozila otkrio je da kompanija ima za cilj da proširi kalifornijski brend i svojim proizvodima omogući potrošačima ono što nazivaju „osećajem Kalifornije“. Da bi to postigao, Volkswagen planira da proširi asortiman svojih modela kampera i ponudi nove usluge i digitalna rešenja koja će upotpuniti kupovinu vozila.

Multivan California će zameniti trenutni Volkswagen California 6.1, koji je zasnovan na odlazećem kombiju Transporter. Model Multivan je signalizirao značajnu promenu u liniji komercijalnih vozila brenda, jer je uklonio transporterove osnove u korist MKB platforme, koja je u osnovi većine Volkswagen automobila. 

Folksvagen tek treba da potvrdi sve detalje o novom Multivan California modelu, ali se očekuje da će to biti plug-in hibridni kamper kombi, što ga potencijalno čini jedinim na tržištu. Konkurentni modeli koje nude kompanije kao što su Mercedes i Ford, trenutno su dostupni samo sa dizel motorima.

Volkswagen multivan kombi

Da li ste zainteresovani za prodaju vašeg starog automobila ili minivan vozila?

Ako imate stari automobil ili minivan vozilo kojih biste hteli efikasno da se rešite kako biste nabavili neki od novijih modela – imamo rešenje za vas! Naša agencija za otkup automobila vam u tome može pomoći. Mi vam nudimo najpovoljnije cene, a dogovor sa klijentima uvek obavljamo brzo i lako. 

Ukoliko ste zainteresovani za bilo koju vrstu otkupa automobila, možete nas kontaktirati putem online forme, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku!

FILED UNDER: BLOG