Najavljen je Volkswagen Multivan za 2022. godinu

Prikaz retro mini van-a marke Volkswagen

U kompaniji Volkswagen rade na osmišljavanju potpuno nove platforme za minivan vozilo sa najavljenom cenom od 70.000 evra.

Pored najavljene cene, procurele su informacije i o tehničkim specifikacijama vozila, koje će definitivno zanimati vozače, ljubitelje veoma praktičnih minivan vozila.

Ovo kompaktno vozilo kreće sa prodajom od januara 2022. godine, dok se prve isporuke očekuju već tokom meseca marta iste godine.

Šta mogu očekivati budući kupci?

Najavljena je početna cena od oko 70.000 evra, sa tim dda će ona zavisiti od toga za koju verziju će se kupci odlučiti. Modeli će se razlikovati prema složenosti tehničkih specifikacija i biti podeljeni u tri grupe: Life, Style i Energetic.

Bez obzira na tip, svaki od modela će imati opcije sa kraćim i dužim međuosovinskim rastojanjima, kao i 1.5 litarski ili 2 litarski benzinski motor sa turbopunjačem ili plug-in verziju.

Osnovna Life verzija

Početni Life modeli opremljeni su aluminijumskim felnama od 16 inča, sedam sedišta, dvoje kliznih vrata, kao i ekranom od 10 inča. Pored toga, uključeni su standardni digitalni kokpit Volkswagen vozila i asistencija pri vožnji.

Beli kožni volan sa logoom Volkswagen

Napredniji Style modeli

Style modeli imaće nešto veću početnu cenu, ali će i tehničke specifikacije biti naprednije u odnosu na osnovni model. Naprednije karakteristike odnose se na točkove od 17 inča, IQ LED LIGHT matrix osvetlenje i Premium Discover navigacijski sistem.

Pomoć pri parkiranju i električna krlizna vrata su elementi koji bi takođe mogli privući kupce.

Električna verzija sa ograničenom prodajom

Modeli iz poslednje Energetic kategorije predstavljaju grupu ekskluzivnih automobila u ograničenoj seriji. Posedovaće 1.4 litarski turbopunjač sa eHybrid pogonom, točkove od 18 inča, vrhunski sistem ozvučenja i panoramski krov.

Redizajniran i moderan sedmosed

Pored mehaničkih revizija, planira se potpuni redizajn u smislu izgleda vozila po uzor na Transporter T3 iz 1985. godine

U tom pogledu, postoje sličnosti i sa odlazećim Caravelle modelom, ali ih definitivno razlikuju rešetka pune širine i veoma oštra LED svetla. Dolazi u dimenzijama od 1941mm širine, 4973mm dužine i 1903mm visine, zbog čega će biti nešto veći od modela iz T6 generacije.

Iz kompanije Volkswagen najavljuju veću aerodinamičnost, prostornost i fleksibilnost nego ikada. 

Još uvek nije pozanto kada će vozilo stići na naše tržište, koje je trenutno preplavljeno modelima polovnih automobila, za koje se najveći broj ljudi odlučuje.

Da li prodajete polovno vozilo?

Ukoliko imate bilo šta za prodaju, možete nas kontaktirati i veoma brzo dobiti novac na ruke za vaše vozilo.

Obavljamo besplatnu procenu vrednosti u veoma kratkom roku na upit putem sajta.

Ako vam je potreban otkup automobila, Beograd je samo jedna od lokacija na kojoj se dugi niz godina uspešno bavimo kupovinom polovnjaka.

FILED UNDER: BLOG