Mercedez Benz A 160(W168), 2001. godište, Beograd

Mercedez Benz A klasa je predstavljena 1997. godine sa svojom prvom generacijom koja je još i bila poznata kao W168. Između 1997. i 2004. godine prodato je 1.1 milion primeraka prve generacije A klase. Ova klasa je dobila izmene u februaru 2001., sa malim izmenama koje se odnose na  prednja svetla, kao i na prednji i zadnji branik.

Crni mercedes

Ovaj model je privremeno 1997. bio povučen iz prodaje, i svi automobili koji su prodati su bili vraćeni proizvođaču kako bi se ispravio propust koji je napravljen. Problem je vrlo brzo bio rešen i automobili su vraćeni u prodaju.

Vlasnik modela Mercedez Benz nas je kontaktirao u želji da proda svog polovnjaka, s obzirom da je čuo da dajemo dobre cene za sve vrste automobila.

Mercedez Benz A 160 karakteristike

  • Stanje: Polovno vozilo
  • Model: A 160
  • Godište 2001 godište
  • Kilometraža 281.134km
  • Broj vrata: 4/5 
  • Klima: Manuelna klima

Sastanak sa vlasnikom povodom otkupa

Vlasnik nas je kontaktirao u prepodnevnim satima i izražio želju za procenom vrednosti svog automobila. Objasnio nam je da mu je iz privatnog razloga bitno da se otkup obavi što pre, na šta smo mu izašli u susret i istog popodneva se sastali sa njom. 

Automobil je bio u odličnom stanju, kao što nam je vlasnik i opisao. Nakon priče sa vlasnikom i pregleda eksterijera automobila, bilo je vreme i da se obavi test vožnja koja je prošla u najboljem redu. 

Ponudili smo vlasniku cenu od 1.400 evra, na koju je on odmah pristao. Sve je bilo završeno u istom danu. Kontaktiranje, susret i dogovor. Na kraju dana, svi smo bili zadovoljni brzinom i efikasnošću ove saradnje!

Potreban vam je neko za otkup polovnih automobila?

Želite da se “rešite” vašeg automobila? Potreban vam je neko ko vrši otkup polovnih automobila, a niste sigurni koji je pravi izbor za vas. Ne brinite, mi smo tu.

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspešnih saradnji su ono što odlikuje naše poslovanje. Ne gubite vreme, kontaktirajte nas i uverite se sami!

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI