Mazda 3 sedan, 2006. godište iz Beograda

Mazda 3 je automobil od istoimenog japanskog giganta iz sveta auto industrije. Proizvodnja prve generacije je otpočela 2003. godine, a dolazi kao zamena za model 323. Nemojte se začuditi ako naletite na ime Axela uz ovaj automobil, s ozbirom da mu je to naziv u Japanu i Kini.

Dolazi u dve varijante, kao hečbek i limuzina, a predstavlja solidan gradski automobil sa dobrim karakteristikama, koji se odlikuje pouzdanošću. Na testovima bezbednosti 2006. godine dobio je 4 od ukupno 5 zvezdica. Druga generacija se proizvodila od 2008. do 2013. godine, treća od 2013. do 2018. godine, dok je četvrta generacija otpočela sa proizvodnjom 2019. godine.

Naš sajt je poznat po ažurnosti i najnovijim vestima iz sveta automobilizma, pa nas je ovim putem pronašao i vlasnik Mazde 3, koji se detaljnije informisao i odlučio da nas kontaktira. Nakon kratkog razgovora obavestili smo ga o potrebnoj dokumentaciji i tome da vršimo besplatnu procenu vrednosti automobila

zadnji prikaz sivog automobila Mazda 3 Sedan

Mazda 3 sedan karakteristike:

  • 2006. godište
  • 180.000km
  • Limuzina
  • Dizel
  • 80/109 (kW/KS)
  • Manuelni menjač 5 brzina
  • Petoro sedišta
  • Automatska klima

Kako je tekao otkup?

Prodavac nas je kontaktirao u večernjim časovima, tako da smo se dogovorili da ostavimo sastanak za sutradan u što ranijim časovima, s obzirom da smo poznati po ažurnosti prema klijentima. Sutradan smo se direktno uputili za beogradsko naselje Bežanijska kosa ka dogovorenom mestu. 

Nakon kraćeg razgovora, smestili smo se u automobil i rešili da ga testiramo. Mazda 3 je poznat kao pouzdan i siguran automobil, a u to smo se uverili i ovoga puta. S obzirom na godište i pređenu kilometaražu, bili smo zadovoljni onim što vidimo. Uz to, automobil je nedavno registrovan, pa smo vlasniku ponudili cenu od 2.800 evra, što se ispostavilo kao pun pogodak, jer je gospodin bez razmišljanja prihvatio ponudu.

bočni prikaz sivog automobila Mazda 3 Sedan 

Još jednom se pokazalo kao tačnim da smo dovoljno efikasni i stručni po pitanju procene vrednosti koju vršimo besplatno.

Da li i vi prodajete stari automobil?

Ukoliko se dvoumite oko prodaje, dobro razmislite da li vam staro vozilo donosi više štete ili koristi. Mi smo dostupni i možete nas kontaktirati putem službenog telefona. 

Otkup polovnog vozila vršimo u kakvom god da je stanju.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI