Havarisani Fiat Punto, 2001. godište iz Beograda

Fiat Punto je mali gradski automobil koji proizvodi italijanska kompanija Fiat još od 1993. godine. Pojavljuje se u tri generacije, kao hečbek, kabriolet, panel van i kombi, i 1995. godine sa kabriolet verzijom osvaja titulu evropskog automobila godine.

prednji prikaz havarisanog automobila Fiat Punto

Druga generacija Fiat Punta je u prodaji od 1999. i proizvodila se do 2005. dok se u Srbiji proizvodila od 2005. do 2013. godine. Dobila je novi dizajn 2003. po kom se licencirano proizvodila u Zastavinoj fabrici, kao Zastava 10.

Vlasnik Fiat Punta nas je kontaktirao, kako bi se detaljnije raspitao o uslovima otkupa. Rečeno nam je da na vozilu nedostaje prednji branik, a farovi i prednji deo su kompletno nakrivljeni. Nakon kratkog razgovora, dogovorili smo se da se sastanemo na opštini Novi Beograd.

Fiat Punto, karakteristike:

  • Karoserija: Hečbek
  • Godište: 2001.
  • Gorivo: Dizel
  • Snaga motora: 59/80 (kW/KS)
  • Kubikaža: 1910 cm3
  • Kilometraža: 209.101 km
  • Broj vrata: 4/5
  • Pogon: Prednji

prikaz havarisanog sivog automobila Fiat PuntoKako je tekao proces otkupa?

Vlasnik nas je kontaktirao kako bi se raspitao o otkupu automobila koji vršimo. S obzirom na to da je vozilo havarisano, prodavac nije bio siguran da li ćemo pristati na otkup. Međutim, s obzirom da mi otkupljujemo sve vrste vozila, bez obzira na njihovo stanje, dogovorili smo se da posetimo vlasnika polovnog Fiat Punta.

Automobil je bio u voznom stanju, ali nije registrovan i znatno je oštećen, pa smo izašli u susret vlasniku i došli do mesta gde stanuje. Nakon obavljene test vožnje i pregleda automobila, utvrdili smo da je vozilo tehnički ispravno, sa izuzetkom prednjeg dela, koji je havarisan.

Ponudili smo cenu od 800 evra, kojom je prodavac bio zadovoljan. Isplatili smo novac na licu mesta i odšlepali havarisan auto potpuno besplatno. 

Da li i vi prodajete svoj polovni automobil?

Vršimo otkup automobila po najboljim cenama, uz brojne povoljnosti, kao što su besplatna procena vrednosti vozila ili besplatno šlepovanje pri otkupu havarisanih vozila.

Brzo i efikasno reagujemo, naročito u slučajevima kada je prodavcima hitno potreban otkup.

Možete nas kontaktirati ako imate bilo kakva pitanja, a mi ćemo vam izaći u susret.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI