Ford Mondeo, 1998. godište, Stara Pazova

Proizvodnja Ford Mondeo automobila počela je još 1993. godine i do danas dostupan je u hečbek verziji, karavan kao i limuzini. Ovo je bio prvi Ford koji je proizveden sa prednjim pogonom i to za evropsko tržište, ali je ubrzo bio plasiran i na američko kao zamena za Ford Tempo.

Ford automobil

U drugoj generaciji napravljen je kompletan redizajn automobila, kako u pogledu boljih performansi, tako i u pogledu enterijera i eksterijera modela.

Iako je dobio 3 zvezdice na bezbednosnom testu, to ne umanjuje činjenicu da je on potpuno bezbedan u vožnji pružajući vozačima maksimalnu udobnost tokom iste.

Vlasnik automobila kontaktirao nas je i izrazio želju da uspostavimo saradnju, te smo i učinili prvi korak. Vrlo brzo dogovorili smo susret, kako bi vlasnik kao i mi dobili sve potrebne informacije.

Ford Mondeo, karakteristike:

  • Model: Mondeo;
  • Gogište: 1998.;
  • Karoserija: karavan;
  • Kubikaža: 1900cm3;
  • Pogon: prednji;
  • Menjač: manuelni, 5 brzina;
  • Boja: crna.

Kako je tekao proces otkupa automobila?

Vlasnik automobila kontaktirao nas je na preporuku svog prijatelja, te i želeo da sklopimo saradnju, budući da je iz reči svog prijatelja shvatio da se radi o pouzdanoj agenciji za otkup automobila.

S obzirom na to da je mladić već upoznat sa našim radom, ugovorili smo susret kod njega kući. Sastali smo se u ugovoreno vreme i odmah prešli na posao. Vlasnik nam je ispričao svoja pozitivna iskustva sa ovim automobilom i iskreno istakao neke od nedostataka automobila što smo i sami mogli da uvidimo.

Na prednjem delu automobila primetili smo da se farba skinula na nekoliko mesta, kao i nekoliko ogrebotina koje su bile posledica starosti automobila.

Nakon detaljnog pregleda spoljašnosti i unutrašnjosti automobila prešli smo i na završni test vožnje. Usled starosti, automobil je promenio zvuk motora, ali to nismo uzeli u obzir kao veliki nedostatak.

S obzirom na njegovo godište, automobil je solidno očuvan, te smo i ponudili krajnju cenu od 1200e. Vlasniku je to odgovaralo, pa nam tako ništa drugo nije preostajalo nego da vlasniku isplatimo novac odmah na ruke.

Da li i vi razmišljate o prodaji svog automobila?

Ukoliko kod kuće imate stari automobil sa kojim ne znate šta na radite, na pravom ste mestu. 

Otkup automobila je nešto čime se mi kao firma bavimo dugi niz godina i za šta čvrsto verujemo da radimo najbolje! Ne brinite ukoliko imate staro ili havarisano vozilo jer mi radimo otkup svih vrsta vozila

Osim toga, za vas ćemo uraditi i besplatnu procenu vrednosti automobila samo je potrebno da nas kontaktirate.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI