Ford Ka, 2004. godište iz Beograda

prednji prikaz sivog automobila Ford KaFord Ka je mali gradski automobil koji se proizvodio od 1996. do 2016. godine. Baziran je na platformi Ford Fieste, ali sa potpuno drugačijom spoljašnjim izgledom. Ističe se upravo po tome, kao i po pristupačnijoj ceni u odnosu na druge Fordove modele.

Pored svoje veličine, lak je za vožnju, što ga čini još idealnijim za urbane sredine. Iako je privukao dosta pažnje nakon svog izlaska, podeljena su mišljenja o njegovim sledećim generacijama.

Vlasnik Forda Ka, 2004. godište, raspitao se preko interneta o nama i poslao je našoj agenciji za otkup potrebne informacije, kako bi mogli da besplatno procenimo vrednost ovog polovnog automobila. 

Ford Ka karakteristike:

  • 2004. godište
  • Pređena kilometraža: 170.000km
  • Hečbek
  • Air bag za vozača i suvozača
  • Benzinac
  • Snaga motora: 67ks
  • Podesiva sedišta

bočni prikaz sivog automobila Ford Ka

Kako je tekao proces otkupa?

Ubrzo nakon pregleda formulara sa popunjenim informacijama, kontaktirali smo prodavca i dogovorili se da se nađemo u Zemunu, odakle je prodavac. Krenuli smo na dogovoreno mesto i stigli nakon pola sata probijanja kroz gradsku gužvu.

Automobil je u odličnom stanju s obzirom na njegovo godište, a sama vožnja je protekla dobro i udobno. Ovo praktično gradsko vozilo sasvim je prijatno za vožnju i pruža više opcija za parkiranje zbog svoje veličine. Vlasnik Forda Ka nam je dodatno objasnio da je automobil korišćen isključivo za vožnju po gradu, kao i da je veći deo vremena koje je provodio parkiran, bio u garaži.

Automobil nije registrovan, što je vlasnik unapred naglasio, ali to svakako ne predstavlja nikakav problem za našu agenciju, s obzirom da kupujemo vozila u kakvom god da su stanju.

Na osnovu svega navedenog, smatrali smo da je cena od 800 evra odgovarajuća i vlasnika smo isplatili odmah nakon završene probne vožnje.

Da li želite da prodate svoje vozilo?

Naša agencija otkupljuje vozila u kakvom god da su stanju. Procena se vrši efikasno tako da jako brzo možete saznati vrednost vašeg automobila i dobiti novac na ruke. 

Kontaktirajte nas kako bi dobili najbolju cenu za vaš stari automobil.

FILED UNDER: OTKUPLJENI POLOVNI AUTOMOBILI