Ford Ka, 2004. godište, Beograd

Model Ka je mali gradski automobil dostupan kao hečbek s troje vrata, a proizvodi ga famozna marka Ford. Prva generacija je započela prodaju 1996. godine i trajala je sve do 2008. godine, nakon koje je predstavljena druga generacija, a potom i treća 2016.

Auto Ford Ka

Ford Ka je zasnovan na platformi Mark 3 Ford Fiesta, ali sa potpuno novim i drugačijim dizajnom eksterijera. U vremenu nastanka je bio zapažen po svom izgledu, komforu i praktičnosti. Takođe, Ka je imao i svoje dve popularne varijacije, Ka Sport sa 1.6 motorom, kao i Ka Street kabriolet verziju. Svi modeli su se odlikovali snažnim karakteristikama upravljanja.

Vlasnik vozila Ford Ka nas je kontaktirao primetivši da vršimo besplatnu procenu automobila. Nakon kratkog telefonskog poziva, prešli smo neke od najelementarnijih stavki našeg prodajnog procesa i ugovorili vreme i mesto sastanka, kako bismo uživo izvršili procenu vrednosti vozila i sproveli regularni test vožnje.

Ford Ka, karakteristike:

  • Godište – 2004.
  • Kubikaža – 1299 cm3
  • Pređena kilometraža – 190 000 km
  • Karoserija – hečbek
  • Snaga motora – 51 / 69 (kW / KS)
  • Menjač – manuelni, 5 brzina
  • Broj vrata – 2 / 3

Kako je tekao proces otkupa polovnog automobila Ford Ka?

Nakon prvobitnog razgovora, tokom kojeg smo prešli najvažnije stavke vezane za prodajni proces, odlučili smo da se uživo sastanemo sa vlasnikom Ford Ka kako bismo obavili procenu vrednost i utvrdili stanje vozila.

Ustanovili smo da je vozilo u besprekornom stanju, da je očuvano i da ne postoje nikakva površinska oštećenja ili nelogičnosti. ujedno smo sproveli i standardni test vožnje, nakon kojeg smo zaključili da je vozilo funkcionalno i da zadovoljava sve kriterijume. 

Vlasniku smo ponudili pristojnu cenu od 1200 evra, koju je on sa zadovoljstvom prihvatio. Isplatili smo puni iznos na licu mesta i zaključili uspešnu saradnju.

Ford Ka polovni

Da li i sami prodajete polovno vozilo?

Otkup automobila je delatnost kojom se bavimo već nekoliko godina, a mnogobrojni zadovoljni klijenti su naša potpora obećanog kvaliteta i profesionalnosti. 

Besplatna procena vrednosti je posebna povoljnost u sklopu naših usluga i ona pomaže našim klijentima da razumeju odnos cene i kvaliteta. U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku!

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI