Ford Focus, 2004. godište iz Beograd

Ford Focus pripada američkom gigantu za proizvodnju automobila i predstavlja vozilo srednje klase. Prva lansirana generacija u opticaju je od 1998. godine, a danas je aktuelna proizvodnja četvrte generacije od 2018. godine. Automobil je dostupan u nekoliko varijanti karoserija, računjaući hečbek sa troje i petoro vrata, limuzina sa četvoro vrata i karavan sa petoro vrata.

bočni prikaz sivot automobila Ford Focus

Pomenuti model se prodavao na skoro svim velikim tržištima širom sveta sve do 2018. godine. Od tada se sva Fordova putnička vozila, uključujući i Focus, ne proizvode na severnoameričkom tržištu zbog manje potražnje. 

Vlasnik modela Ford Focus prve generacije, kontaktirao nas je sa željom da se raspita detaljnije o našim uslugama, s obzirom da je na sajtu uvideo da se bavimo besplatnom procenom automobila, što je jedna od naših glavnih prednosti na tržištu.

Ford Focus, karakteristike:

  • 2004. godište
  • Kilometraža: 150.000
  • Benzin
  • Snaga motora: 74/101 (kS/KW)
  • Prednji pogon
  • Manuelni menjač
  • 5 brzina
  • Manuelna klima

prednja strana sivog automobila Ford Focus

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac automobila Ford Focus se nakon detaljnjieg raspitivanja o našim uslugama koje su brze, efikasne i povoljne, odlučio da ugovorimo sastanak. Zamolio nas je da mesto nalaska bude u blizini njegove kuće u Mladenovcu, zbog privatnih obaveza koje ima. To nam nije bio nikakav problem, jer izlazimo u susret zahtevima naših klijenata i maksimalno olakšavamo sam proces otkupa.

Nakon susreta i kraćeg upoznavanja, odlučili smo da testiramo pomenuto vozilo po okružnim, ali i gradskim putevima. Uprkos zapremini automobila i njegovoj starosti, motor je u odličnom stanju, što se moglo videti nakon samo nekoliko minuta. Takođe, doznali smo da je prešao 150.000km što nije puno za vozilo te starosti. Nakon toga smo odlučili da ponudimo cenu od 1.700 evra. Prodavac se složio, a sam otkup je prošao izuzetno jednostavno.

Otkupi automobila su sa nama jednostavni zbog naše fleksibilnosti i dugogodišnjeg iskustva u radu. 

Da li ste razmišljali o prodaji svog polovnog automobila?

Danas je na našem tržištu kupovina svih vrsta automobila postala deo rutine koju mnogi obavljaju na svakodnevnom nivou. Konkretno, mnogi se odlučuju za naše usluge zbog pouzdanog načina poslovanja odlične cene za ponuđena vozila.

Kontaktirajte nas, pa se i sami uverite da postoji rešenje za vaš automobil bez obzira na model, godište i stanje.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI