Ford Focus 1.8 oštećen, 2006. godište, Beograd

Ford Focus je automobil američke proizvodnje koji se izrađuje od 1998. godine pa sve do danas. Trenutno postoje četiri generacije ovog automobila i on pripada C segmentu, odnosno nižoj srednjoj klasi. 

Oštećen plavi Ford

Onaj koji danas predstavljamo jeste Ford Focus 1.8, odnosno model druge generacije ovog serijala automobila, koji su se proizvodili od 2005-2010. godine. Proizvodio se u varijantama kao hečbek sa 3 ili 5 vrata, limuzina sa 4 vrata, a takođe i kao karavan sa pet.

Pozvao nas je vlasnik jednog ovakvog modela, jer nije bio siguran oko procene vrednosti automobila koji je bio izuzetno oštećen, usled saobraćajne nezgode. Takođe ga je zanimao način rada naše agencije, zbog reputacije koja nas prati. Dogovorili smo procenu vrednosti blagovremeno i pošli da se nađemo sa prodavcem.

Ford Focus 1.8, karakteristike:

  • Stanje: oštećen 
  • Proizvodnja: 2006. godina
  • Kilometraža: 200.000km
  • Karoserija: Hečbek
  • Kubikaža: 1753cm3
  • Gorivo: Dizel

Našli smo se sa vlasnikom i dogovorili otkup

Sastali smo se vlasnikom na Novom Beogradu radi besplatne procene cene vozila. Vlasniku je cilj bio da proda vozilo, jer je shvatio da mu se ne isplati da popravlja automobil, usled velikih oštećenja na njemu. 

Bio je zabrinut da li uopšte postoji ponuda za vozilo u takvom stanju. Pošto smo uspeli da upalimo automobil i testiramo određene performanse, utvrdili smo da vozilo nikako nije za bacanje. Za otkup smo ponudili vlasniku 900 evra i on je zadovoljno prihvatio! Odmah smo isplatili punu cenu.

Da li i vi želite da prodate oštećen automobil?

Vlasnici se često pitaju da li postoje agencije za otkup vozila koje mogu dati povoljnu cenu i dobru ponudu čak i za automobile koji su dosta oštećeni. Sa našim pristupom radu, to je apsolutno moguće!

Nije bitno u kakvom je stanju automobil, da li ima neka spoljašnja oštećenja i koliko je prešao – kontaktirajte nas i saznajte kako možete maksimizirati prodaju vašeg automobila, bilo koje vrste i stanja.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI