Fiat Stilo, 2005. godište, Zrenjanin

Fiat Stilo je automobil italijanske proizvodnje kojeg je kompanija Fiat proizvodila u periodu od 2001. do 2007. godine. U Brazilu se proizvodio sve do 2010. godine.

Fiat Stilo Zrenjanin

Prvi put predstavljen u Ženevi 2001. godine, pripada nižoj srednjoj klasi automobila i javlja se u tri varijante: hečbek sa troja i petoro vrata, kao i karavan sa petoro vrata. Model je proizveden u skoro 700.000 primeraka. 

Stilo je generalno dosta ulagao u marketing i promociju svog automobila, ali se to završilo lošim rezultatima. 2013. godine je Ekonomist proglasio Fiat Stilo za jednog od najvećih gubitnika u svetu automobila. Model je reklamirao i jedan od najvećih vozača Formule 1 svih vremena – Mihael Šumaher.

Skoro nam je upućen poziv iz Zrenjanina od vlasnika Stila, koji je bio zainteresovan da čuje našu ponudu za ovaj automobil. Dogovorili smo sastanak za sutradan.

Fiat Stilo, karakteristike:

  • Stanje: polovni automobil
  • Godište: 2005.
  • Kilometraža: 170.000 km
  • Kubikaža: 1368cm3
  • Boja: crna
  • Gorivo: benzin
  • Vrata: 2/3

Kako smo sklopili dogovor sa vlasnikom?

Sutradan smo otišli do Zrenjanina da se nađemo sa vlasnikom ovog automobila i izvršimo besplatnu procenu vrednosti

Procenili smo vozilo spolja i iznutra i ustanovili da je onakvo kakvim ga je vlasnik opisao prilikom telefonskog poziva. Nakon toga smo malo provozali Stila i bili zadovoljni kako se pokazao. Ponudili smo vlasniku 2.500 evra, što je on prihvatio. Potom smo mu ceo iznos isplatili na licu mesta i zaputili se nazad, srećni novom kupovinom.

Da li i vi želite da prodate automobil?

Ukoliko vas zanima otkup automobila po najpovoljnijim cenama na tržištu, naša agencija je pravi izbor! Sa dugogodišnjom tradicijom uspešnog bavljenja ovim poslom, imamo mnoštvo zadovoljnih klijenata i dobrih automobila na našem kontu.

Obratite nam se putem upita ili telefonskog poziva i dogovorite termin za procenu vašeg automobila.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI