Fiat Punto, 2002. godište iz Beograda

Fiat Punto je mali gradski automobil italijanske kompanije sa proizvodnjom u tri generacije od 1993. do 2018. godine. Prva generacija pojavila se kao zamena za mode Uno, a u prodaji je od 1994. godine sa titulom evropskog automobila godine 1995

prednji prikaz zelenog automobila Fiat Punto

Druga generacija je započela sa proizvodnjom 1999. godine, da bi već 2003. bila redizajnirana. Potpuno nova treća generacija pod nazivom Fiat Grande Punto je bila aktuelna od 2005. do 2018. godine. Modeli automobila marke Fiat su se proizvodili u karoseriji hečbek u sve tri generacije, dok je u prvoj bio aktuelan i kabriolet, a u drugoj kombi. 

Prodavac polovnog automobila marke Fiat Punto nas je kontaktirao sa željom da se detaljnije raspita o uslovima kupovine polovnih automobila, što je naša uža specijalnost. 

Fiat Punto, karakteristike:

  • 2002. godište
  • pređena kilometraža: 210.000km
  • karoserija: hečbek
  • gorivo: benzin
  • snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • manuelni menjač 
  • 5 brzina
  • polovno vozilo

prikaz haube zelenog automobila Fiat PuntoKako je tekao proces otkupa?

Vlasnik modela Fiat Punto nas je pozvao sa željom da sazna još neke pojedinosti o načinu kupoprodaje polovnih automobila. Obasnili smo mu celu proceduru koja je zaista jednostavna, brza i efikasna. 

Gospodin je popunio upit za procenu vrednosti automobila, a u međuvremenu smo dogovorili sastanak radi test vožnje. Sutradan ujutru smo se zaputili u beogradsko naselje Mirijevo ka ugovorenom mestu. Nakon upoznavanja sa vlasnikom, zajedno smo seli u automobil, kako bi obavili test vožnju. Automobil je u odličnom stanju, pa smo odlučili da je suma od 1400 evra sasvim realna, uprkos nešto većoj pređenoj kilometraži. 

Fiat Punto je automobil koji svakodnevno srećemo na našim ulicama, a nebrojano puta smo imali prilike i da sarađujemo sa prodavcima ovog vozila.

Da li prodajete polovni automobil?

Otkup automobila obavljamo veoma brzo i efikasno, a možete nas kontaktirati i sami se uveriti u način našeg kvalitetnog poslovanja. 

Ukoliko želite da prodate staro vozilo koje vam skuplja prašinu u garaži, pozovite nas, jer mi kupujemo sve modele bez obzira na stanje.

Nudimo najbolju moguću cenu za vaše vozilo, nakon besplatne procene vrednosti. Spremni smo da obavimo otkup polovnjaka bilo koje vrste.

FILED UNDER: AUTOMOBILI KOJE SMO OTKUPILI